Čestitka gradonačelnika Ostrošića u povodu Božića prema julijanskom kalendaru

Slatina donacijama i volonterskom pomoći na terenu pomaže na potresom stradalom području
05.01.2021.
Načelnici Murtera i Tribunja te gradonačelnik Slatine gostovali u „Dobro jutro, Hrvatska“ – Predstavili inicijativu „1 KUĆA -1 OPĆINA/GRAD“
07.01.2021.

Čestitka gradonačelnika Ostrošića u povodu Božića prema julijanskom kalendaru

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić uputio je čestitku svim sugrađanima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru:

Božić je vrijeme obiteljskog okupljanja i prijateljskih susreta, no ovih blagdana obilježit ćemo ga na nešto drugačiji način, onako kako nam je to pandemija koronavirusa uvjetovala.

Pozvani smo na odgovornost čuvanja i sebe i drugih kako bi nam ponovno stigli dani u kojima ćemo se slobodno moći susretati i slaviti ljubav, sreću i mir, a ponajviše naše zdravlje koje nema cijenu. 

U ove blagdanske dane slavimo život u duhu povjerenja i međusobnog uvažavanja, razumijevanja, dobrote i ljubavi, što osobito iskazujemo solidarnošću i nesebičnom pomoći koja je prijeko potrebna ljudima na potresom pogođenim područjima Gline, Petrinje, Siska…

Sa željom da Božić provedete u miru i veselju u okruženju svojih najmilijih, neka vam Kristovo rođenje podari obilje radosti i Božjeg blagoslova, a u Novoj godini s nadom i vjerom svi zajedno usmjerimo snage prema boljitku našega grada.

Svim građanima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru i ljudima dobre volje, u ime Grada Slatine, svojih zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, želim blagoslovljen Božić uz obilje mira, zdravlja i zadovoljstva, te puno sreće i uspjeha u Novoj 2021. godini!

Mir Božji, Hristos se rodi!

                                                                                 Vaš gradonačelnik

                                                                                   Denis Ostrošić

Skip to content