Blagdan Svetog Nikole u Dječjem vrtiću Zeko Slatina

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću – Program mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za 2022. godinu
06.12.2022.
Grad Slatina se i ove godine priključio Nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“
07.12.2022.

Blagdan Svetog Nikole u Dječjem vrtiću Zeko Slatina

Sv. Nikola ni ove godine nije zaboravio mališane u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini te je od jutra krenuo u darivanje dobre dječice.
Obišao je sve jasličke i vrtićke skupine te prigodnim darovima napunio čizmice i razveselio sve polaznike vrtića, a prigodnim darovima darivale su ih i članice slatinske Udruge žena „Katarina Zrinski“.

Osim toga upriličena je i prigodna svečanost koju je svojim dolaskom uveličao gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji svog zamjenika Ilije Nikolića koji su dječici također donijeli darove.

Tako su se pod još neokićenom božićnom jelkom u holu vrtića našle predivne bajke i slikovnice koje će razveseliti mališane tijekom nadolazećih zimskih dana i uljepšati im ove blagdane.

Dobrodošlicu im je zaželjela ravnateljica DV Zeko Slatina Danka Gojić-Kajzer kao i gostima iz Glazbene škole Milka Kelemena Slatina, nekadašnjim polaznicima DV Zeko, koji su povodom blagdana sv. Nikole pripremili prigodni program.

– Prosinac u vrtiću Zeko već neko vrijeme grije srca naših vrtićaraca dobrotom i stavlja im osmijehe na lica kroz zabavne igre, aktivnosti i radionice s bakama i majkama. Danas na blagdan Sv. Nikole dječja srca su posebno ugrijali darovi, glazba i prijateljstvo, – istaknula je ravnateljica Danka Gojić-Kajzer zahvalivši se svim gostima koji su darivali vrtićarce u prigodi blagdana Sv. Nikole.

Potom je uslijedio glazbeni dio programa gdje je Veronika Marković, učenica 2. razreda tambure uz klavirsku pratnju svoje učiteljice Martine Tepeš izvela dvije skladbe „Blistaj, blistaj“ i „Zvončići“.
Potom je „Tihu noć“ izvela Lea Pekić, učenica 2. razred harmonike pod ravnanjem svog učitelja Roberta Čavlovića, dok su na kraju skladbu „Svim na zemlji“ izvele učenice 6. razreda klarineta Elena Boronjek i Lana Uvalić u pratnji učiteljice Petre Fürnstein.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content