Biciklistički maraton u sklopu projekta Drava4Enjoy

Župan Tomislav Tolušić i gradonačelnik Ivan Roštaš svečano otvorili novouređeno kino
01.09.2014.
Zlatni grb VPŽ kao nagrada za životno djelo dodijeljena je Milku Kelemenu, Zlatna plaketa Gradskom društvu Crvenog križa Slatina
03.09.2014.

Biciklistički maraton u sklopu projekta Drava4Enjoy

Virovitičko-podravska županija nositelj je projekta punog naziva Expirience and enjoy the Drava Valley by bicycle – Doživite i uživajte u Dravskoj nizini biciklom, a koji se sufinancira sredstvima iz IPA prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska 2007-2013. Partneri na prjektu su Grad Szentlorinc i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

U sklopu navedenog projekta, Virovitičko-podravska županija organizira u subotu 20. rujna biciklistički maraton na relaciji Szentlorinc – Virovitica. Start maratona je s novoobnovljene biciklističke staze u Szentlorincu u 7,00 sati.

Dolazak u Viroviticu, u dvorišni prostor Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, očekuje se oko 13,00 sati.

Svi zainteresirani mogu se priključiti vožnji biciklima na relaciji Szentlorinc-Virovitica ili sudjelovati u dočeku maratonaca.

Završetak maratona bit će obilježen predstavljanjem projekata iz Prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska putem promotivnih materijala.

Podsjetimo, projekt akronima „Drava4Enjoy“ najveći je projekt u Trećem pozivu za prijavu projekata za financiranje bespovratnim EU sredstvima iz IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska te je ujedno i najveći projekt turističke infrastrukture cijelog Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013. Više o projektu možete saznati na web stranici www.drava4enjoy.com. (vpz.hr)

ProgramA4

Skip to content