Likovnom opusu Janković Jablanović pridodala i autobiografski roman
19.05.2018.
Započelo flaširanje novih 5.000 boca pjenušca “Slatinski biser”
20.05.2018.
Likovnom opusu Janković Jablanović pridodala i autobiografski roman
19.05.2018.
Započelo flaširanje novih 5.000 boca pjenušca “Slatinski biser”
20.05.2018.

Povodom obilježavanja Dana obitelji danas je u Parku 136. slatinske brigade u organizaciji Društva “Naša djeca” Slatina u suradnji s Atletskim klubom Slatina, slatinskim osnovnim školama Josipa Kozarca i Eugena Kumičića, dječjim vrtićima Zeko i Suncokret, te volonterima Volonterskih klubova osnovnih škola i Volonterskim klubom Industrijsko-obrtničke škole, održan 5. obiteljski višeboj koji je svojom nazočnošću podržala i zamjenica gradonačelnika Slatine Sanja Mrzljak Jovanić.

Obiteljski višeboj je natjecanje roditelja i djece u sportskim i zabavnim sadržajima, te je još jedna od aktivnosti u okviru projekta “Volontiram, srce diram” koji podupire i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u partnerstvu sa slatinskim osnovnim školama i Industrijsko-obrtničkom školom Slatina.

Na ovogodišnjem obiteljskom višeboju okupilo se 11 ekipa koje su se imale priliku družiti uz lagane, neobavezne igrice, pjesmu i ples, ali i sudjelovati u obiteljskom natjecanju u nekoliko zanimljivih disciplina.
Nakon što su proglašene najspretnije, najuspješnije, najzanimljivije odjevene obitelji i one sa najzanimljivijim imenom, dodijeljena su priznanja i darovi svim sudionicima 5. obiteljskog višeboja, a najzanimljivije ime ekipe “Medvjedići dobra srca” i najbolji styling “Tim sreća” dobili su i posebna priznanja.

Evo i rezultata:

  1. mjesto Boksači
  2. mjesto dijele Medvjedići dobra srca i Ljubičasto-zlatni zmajevi
  3. mjesto Supercool
  4. mjesto dijele Dora i tata, Volonteri, Tim Sreća, Teletabisi, Kraljevske ribice, John Deere
  5. mjesto Škiljići

Ekipama su priznanja uručile dopredsjednica Društva “Naša djeca” Slatina Sanja Bošnjak, predstavnica Atletskog kluba Slatina Mirta Drokan i zamjenica gradonačelnika Slatine Sanja Mrzljak Jovanić.
Zahvalnicama su nagrađeni i svi suorganizatori, nakon čega je uslijedio mali piknik koji je oduševio one najmlađe.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content