Župa sv. Josipa Slatina – 19. ožujka proslava blagdana sv. Josipa

Održana 25. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine: Gradski vijećnici imenovali prof. Vladu Majhena novim ravnateljem Zavičajnog muzeja Slatina
16.03.2021.
Zahvalnica Hrvatskog Crvenog križa Gradu Slatini za nesebičan doprinos u ostvarivanju humanitarnih zadaća Crvenog križa
18.03.2021.

Župa sv. Josipa Slatina – 19. ožujka proslava blagdana sv. Josipa

Svetkovina sv. Josipa zaštitnika istoimene župe u Slatini i zaštitnika grada Slatine bit će svečano proslavljena u župnoj crkvi sv. Josipa.
Proslava će biti organizirana u skladu s trenutnim okolnostima ugroze koronavirusom u kojima se nalazimo te poštujući epidemiološke mjere.

U petak 19. ožujka na blagdan sv. Josipa kako bi izbjegli veća okupljanja bit će služeno više svetih misa nego li je to uobičajeno, te će pet misa biti raspoređeno tijekom cijeloga dana.
Svete mise bit će u 7.00, 8.30, 10.30, 16.30 i 18.30 sati.

Središnje euharistijsko slavlje u 10.30 predvodit će požeški biskup, msgr. Antun Škvorčević u zajedništvu sa svećenicima Slatinskog dekanata. 

Radio Slatina će direktno prenositi euharistijsko slavlje u 10.30, a bit će ozvučen i prostor ispred crkve i Park 136. slatinske brigade kako bi dio vjernika mogao ostati vani.

Ovom prigodom svim vjernicima, župljanima i sugrađanima koji slave sv. Josipa čestitke u prigodi zaštitnika grada Slatine s molitvom da nam kod Gospodina izmoli što nam je najpotrebnije, uputio je župnik slatinske Župe sv. Josipa i dekan Slatinskog dekanata, vlč. Dragan Hrgić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content