Zlatni hrvači i hrvačice posjetili gradonačelnika Ostrošića

Turističkoj zajednici grada Slatine povodom četvrt stoljeća poslovanja Slatinska banka donirala 5.000 kn
10.10.2017.
Gradonačelnik Ostrošić sutra gostuje na HRT-u
10.10.2017.

Zlatni hrvači i hrvačice posjetili gradonačelnika Ostrošića

Danas je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić ugostio mlade hrvače i hrvačice iz HK Slatina  s trenerom Borivojem Kocićem. Danas je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić ugostio mlade hrvače i hrvačice iz HK Slatina  s trenerom Borivojem Kocićem. 

Na susretu se razgovaralo o tome kako su mladi hrvači zavoljeli ovaj sport, kako su počeli trenirati i što je potrebno za ostvarivanje izvrsnih rezultata koji se u HK Slatina ostvaruju. Naime, gradonačelnika su  posjetili kadetski prvaci Hrvatske Filip Grahovac, Patrik Gardilo i Mateo Šarabok,  te kadetske prvakinje Hrvatske Veronika Vilk, Tia Hršak i Katja Stoponja. Našla su se tu i dva dvostruka prvaka Hrvatske, u slobodnom stilu i u grčko-rimskom stilu, Fran Bišćan i Antonio Minauf.

Trener Borivoje Kocić naglasio je kako u klubu imaju 14 prvaka države u proteklom natjecateljskom ciklusu, te da  zaista ima perspektivnih hrvača i hrvačica. Istaknuo je Frana Bišćana koji je pozvan u reprezentaciju Hrvatske, dok Veronika Vilk, unatoč tome što ostvaruje izvrsne rezultate, zbog godina još ne može pristupiti reprezentaciji.

Gradonačelnik Ostrošić je naglasio kako  klub ima bogatu prošlost i svijetlu budućnost i kako treba cijeniti kvalitetu koju drugi gradovi nemaju, a to je ljubav trenera prema sportu. Pružio je podršku hrvačima i istaknuo kako će i dalje nastaviti pomagati rad kluba unutar mogućnosti Grada Slatine. 

Bilo je riječi i o prekograničnom projektu kojeg HK Slatina provodi u suradnji s mađarskim partnerima i preko kojeg će se nakon dugo vremena kupiti prijeko potrebna oprema- trenirke, tenisice, dresovi i nove strunjače, a hrvači i hrvačice će također  imati priliku sudjelovati u kampu u Mađarskoj.(mt)

no images were found

Skip to content