Željko Pervan u Pučkom otvorenom učilištu Slatina

Vicomafija iza rešetaka
10.05.2013.
Uskrs u Zavičajnom muzeju
10.05.2013.
Vicomafija iza rešetaka
10.05.2013.
Uskrs u Zavičajnom muzeju
10.05.2013.

Željko Pervan u Pučkom otvorenom učilištu Slatina

Trenutno sveprisutan komičar  Željko Pervan vodi vas „Na rub Europe“ u svom osebujnom stilu!  U svojoj stand up komediji „Na rubu Europe“, Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU,a začin ovog beskrajno duhovitog stand upa su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.
„Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena“ tvrdi majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan,koji u svojoj izvedbi ne ostaje dužan ni umirovljenicima ni ženamani muškarcima, a pogotovo političarima, sa svima zbijajući šale i kroz tu svoju optiku prikazujući u biti stvarnost kakva ona jest.
Na nišanu je  politička svakodnevica. Komentira  i akciju “Kupujte hrvatsko”. “S čim?”, pita se on, što mu je  tek uvod da malo prokomentira cijene i kvalitetu hrvatskih proizvoda  i razne kupovne navike ljudi (rasprodaja zimskih kaputa: a kao da ima i ljetnih kaputa ?). Nezaobilazna  tema  su i Slovenci te veličina njihove države: kaže da imaju koče,a svoje ribe sve znaju po imenu. Imaju i jednog ugora koji je, đubre, narastao pa je sada pola u Hrvatskoj, a polovinom u Sloveniji.
Njegova je satira ipak doseže vrhunac zajedljivosti kada je spomene Zakon o zabrani pušenja. “Samo nemojte pušiti, kaže onaj ministar zdravstva, kako mu je ime, a od 50 reklama, 49 je za pivo koje reklamiraju sve mlađi glumci. Ali to nije bitno, samo loči. Pušenje ubija, a ovo kao ne”, u svom stilu pita se Pervan koji  kaže da u kafićima zamoli konobara da ga odvoji od onih koji piju alkohol jer mu bazdi.

Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love,ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. U svojoj dugotrajnoj karijera urednika, voditelja, zabavljača,Pervan nam je darovao neke od najzabavnijih radijskih i televizijskih formata – Malu školu loše glume, kviz Kalamburgud, Večernju školu, Malo morgen, Pervanovo, Obećanu zemlju i kviz Uzmi ili ostavi!  Navikli smo da nas živa legenda kultne Večernje škole zabavlja na malim ekranima,dokazujući kako smijeh nije nepoznanica običnim ljudima. No, ovog čovjeka zaista treba doživjeti licem u lice!

Stoga ne propustite novu hit stand up komediju Željka Pervana „Na rubu Europe“ u Pučkom otvorenom učilištu Slatina 13. travnja 2012. u 20,00 sati!
Zabava i sati neprekidnog smijeha za sve generacije publike su zajamčeni!!!   Predstava traje cca. 90 minuta.

Skip to content