Započinje sanacija nogostupa u Potočanima

Turistička zajednica grada Slatine i ove godine organizira Uskrsnu slatku potragu
07.04.2017.
Dogovorena dinamika radova na sanaciji oštećenih kolnika na nerazvrstanim cestama u ulicama Nikole Šubića Zrinskog, Milke Trnine i Rudolfa Kolibaša u Slatini
07.04.2017.

Započinje sanacija nogostupa u Potočanima

Uvažavajući  upite građana za poboljšanjem  uvjeta za kretanje pješaka i otklanjanjem arhitektonskih barijera na nogostupu u Potočanima,  koncem prošle godine na Gradskom vijeću Grada Slatine prihvaćen je prometni elaborat za uvođenje dvaju novih  pješačkih prijelaza u Ulici Potočani, i to kod raskrižja s Ulicom S. S. Kranjčevića i s Ulicom B. Bušića,  te su radovi na uređenju pješačkih prijelaza i sanaciji nogostupa uvršteni u prioritetne planove za 2017. godinu.  

Stoga je danas, 7. travnja 2017. godine, u Gradskoj upravi  Grada Slatine, gradonačelnik Ivan Roštaš potpisao s direktorom gradske komunalne tvrtke Slatina Kom d.o.o., Dragutinom Vukom,  ugovor o izvođenju radova na sanaciji nogostupa u Ulici Potočani,  kojom je obuhvaćena obnova nogostupa od Ulice kralja Zvonimira do Ulice Ribnjak, duljine 211 m,  i  izgradnja spojnog  nogostupa  Potočani – Ulica Matice hrvatske, duljine 61 m (nogostup iznad Veterinarske stanice Slatina). Također, ugovor obuhvaća i opremanje pješačkih prijelaza prometnom signalizacijom.   Vrijednost radova iznosi 325.000,00 kn, a Slatina Kom  odmah kreće s nabavom rubnjaka i ostalog potrebnog materijala te radovi na terenu započinju poslije uskrsnih blagdana.

no images were found

Skip to content