Započelo obilježavanje “Dječjeg tjedna”

Gradonačelnik čestitao Uni Maravić i Evi Gal na izvanrednom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u kickboxingu
02.10.2018.
Gradonačelnik obišao vinariju u Lukavcu
02.10.2018.

Započelo obilježavanje “Dječjeg tjedna”

Predstavnici Dječjeg vrtića Zeko s ravnateljicom Sanelom Valpovac, Dječjeg vrtića Suncokret s ravnateljicom Snježanom Dupan Lovrić, Osnovne škole Josipa Kozarca i Dječjeg foruma Osmijeh s voditeljicom Dječjeg foruma Osmijeh Agatom Bočkai i ravnateljicom Ksenijom Vujanović-Juras  te predstavnici Osnovne škole Eugena Kumičića i Dječjeg foruma Mladost s voditeljicom Dječjeg foruma Mladost Elvirom Vujčić i ravnateljicom Božicom Majhen, a u  organizaciji Društva “Naša djeca” Slatina sudjelovali su jučer na veselom i razigranom susretu s gradonačelnikom Grada Slatine Denisom Ostrošićem.

Povod za ovaj sastanak bio je početak obilježavanja Dječjeg tjedna 2018., a na Međunarodni dan djeteta koji se obilježava 1.10.2018.

Susretu je nazočio te pozdravio sve prisutne i pročelnik Krunoslav Šarabok.

Slatinske vrtiće predstavljali su Zara, Marko, Mia i Inna dok su osnovne škole predstavljali članovi Dječjih foruma Lana, Gala, Hana, Matea, Tea i Lara. S gradonačelnikom su razgovarali o boravku na Susretu Dječjih foruma u Poreču, radu u Forumima te planovima rada.

Gradonačelnik je sa svakim djetetom ponaosob razgovarao te se kod ravnateljica zanimao za rad u vrtićima i školama kao i za planove aktivnosti u narednom razdoblju. Najavio je i novosti vezano za uređenje vrtića te ulaganja u dječja igrališta kao i predstojeće aktivnosti Grada i Gradske uprave vezano za djecu.

Za uspomenu na Susret djece s gradonačelnikom u Dječjem tjednu 2018., a i za zahvalu što Grad Slatina puno truda i sredstava ulaže baš u opremanju, izgradnji i uređenju dječjih igrališta, te u djecu i da djeci u gradu bude ljepše i bolje, gradonačelniku su djeca darovala likovni rad Ive Lovčanin iz 2015., tada učenice 2. razreda osnovne škole Josipa Kozarca na kojem je Iva nacrtala svoje (a i za puno slatinčana) omiljeno igralište za koje je gradonačelnik najavio da je u obnovi.

U srijedu, 3.10.2018. s početkom u 18 sati u Velikoj vijećnici (Hrvatski dom) održat će se zajednička sjednica Koordinacijskog odbora Gradovi-općine prijatelji djece i djece Dječjih foruma i Dječjeg gradskog vijeća Grada Slatine. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content