Zaključen Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pristupne ceste u PZ Turbina 3 u Slatini

Grad Slatina objavio javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima
31/10/2019
Nagrađene slatinske učiteljice posjetile gradonačelnika
04/11/2019

Zaključen Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pristupne ceste u PZ Turbina 3 u Slatini

Danas je u Gradskoj upravi Grada Slatine zaključen Ugovor o izvođenju radova na izgradnji pristupne ceste u Poduzetničkoj zoni Turbina 3 u Slatini ukupne vrijednosti 1.240.708,06 kuna s PDV-om.

Za glavnog izvođača radova odabrana je tvrtka Promet Građenje d.o.o. Požega čija je direktorica Anka Šutalo potpisala ugovor s gradonačelnikom Slatine Denisom Ostrošićem, te glavnim nadzornim inženjerom Dejanom Mikulićem čija će tvrtka Helion d.o.o. obaviti stručni nadzor.

Rok izvođenja radova je 6 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao, uz dodatnih mjesec dana za pribavljanje uporabne dozvole.

Projekt financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini, i Grad Slatina iz gradskog proračuna za 2019.-2020. godinu.

Svečanom potpisivanju ugovora nazočili su pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić, voditeljica Odsjeka za prostorno uređenje Vesna Klement te glavni inženjer gradilišta, mag. ing. aedif. Pavo Fran.
(www.radioslatina.hr)