Zahtjeve i prijavu nastale štete građani Slatine mogu podnositi na obrascima u slatinskoj Gradskoj upravi

Proslava Dana mjesnog odbora Kozice
07.08.2014.
Sanira se šteta nastala od poplave na području grada Slatine
07.08.2014.

Zahtjeve i prijavu nastale štete građani Slatine mogu podnositi na obrascima u slatinskoj Gradskoj upravi

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode za područje grada Slatine uzrokovane prevelikom količinom oborina uslijed čega je došlo do šteta na svim poljoprivrednim kulturama, stoci, trajnim nasadima, građevinskim objektima i prometnoj infrastrukturi.

Obavještavaju se sve fizičke i pravne osobe s područja grada Slatine koje su pretrpjele stvarnu štetu da je mogu prijaviti u Gradskoj upravi grada Slatine. Prijave se podnose od 7. do 20. kolovoza svakim radnim danom od 8 do 14 sati u pisarnici Gradske uprave Slatina, Trg sv. Josipa 10, II. kat, soba broj 1.

Uz obrazac za prijavu štete na poljoprivrednim kulturama koji je dostupan u Gradskoj upravi i na internetskim stranicama Grada potrebno je dostaviti kopiju Zahtjeva za potporu za 2014. godinu ili kopiju vlasničkog lista. Za prijavu štete na građevinskim objektima obrazac se može također preuzeti u Gradskoj upravi ili na internetskim stranicama Grada, a uz njega je potrebno dostaviti i dokaz o vlasništvu ili korištenju nekretnine na kojoj je nastalo oštećenje. (slatina.hr)

Obrazac za prijavu štete od elementarne nepogode

Skip to content