U suradnji s HŽ-om Grad Slatina će i u 2022. godini redovitim studentima sufinancirati troškove prijevoza vlakom
13/01/2022
Sjajni slatinski sportaši Doroteja i Goran upoznali gradonačelnika sa svojim planovima
15/01/2022

Vretenci ugostili gradonačelnika

Svakog dana članovi Udruge Vretenac provode vrijeme u svojim prostorima u zgradi Poduzetničkog inkubatora, a što tamo točno rade, kakvim se svim aktivnostima bave, što to pripremaju za neke buduće zajedničke akcije, 13. siječnja došao se i osobno uvjeriti gradonačelnik Denis Ostrošić.

Gradonačelnika je odmah po dolasku dočekalo slatko iznenađenje, poseban kolač spravljen od strane vrijednih članova spreman za pokusnu degustaciju. S obzirom na prigodu Vretenci su kolaču dali ime ”Denisove kocke”, a palac gore slasnom zalogaju stigao je i od strane oduševljenog gradonačelnika.

Recept za kolač ovoga puta nećemo otkriti no podijelit ćemo informaciju da su ga majstorski spravile Anita, Maja i Senka. Tijekom ovoga druženja uspjeli smo doznati i to, da dok je spomenuta ekipa pravila kolač za to vrijeme dečki Matej i Dado pravili su palačinke dok je na usluzi gostima i svojim prijateljima i prijateljicama iz udruge pripremajući čaj bio Gogo. Osim od samih Vretenaca puno toga zanimljivog vezanog uz rad ove vrijedne društvene udruge doznao je gradonačelnik od strane Jasne Horvat voditeljice aktivnosti udruge i od Helene Dereš administrativne djelatnice Vretenaca. Stiglo je gradonačelniku i nekoliko pitanja od strane Vretenaca, a jedno od njih bilo je i hoće li i ove godine biti Slatinskog ljeta. Odgovor je bio potvrdan, naravno ukoliko to budu dozvoljavale epidemiološke prilike. Jedno od pitanja bilo je indirektno adresirano i na našu adresu s obzirom da je gradonačelnik dugo godina radio u eteru Radio Slatine. S obzirom na obostrano zadovoljstvo idući susret Vretenaca i gradonačelnika zakazan je već za Valentinovo.

Oduševljenje ovim i više nego srdačnim susretom nije krio niti sam gradonačelnik Ostrošić – ”Danas sam ovdje proveo jedno prekrasno vrijeme gdje sam doznao puno toga vezanog uz rad udruge u protekloj godini, ali i gdje sam upoznat njihovim nemalim planovima. Raduje me taj jedan njihov veliki optimizam i ta velika sloga koju sam doživio i osjetio ovdje družeći se s njima. Posebno me raduje to što udruga brojne stvari odrađuje u smjeru obitelji. Velika je stvar to jačanje povezanosti između članova udruge i članova njihovih obitelji.”
(www.radioslatina.hr)

Skip to content