VPŽ partner na 5. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije u Skradinu

Gradonačelnik Ivan Roštaš uputio čestitku kros ekipi OŠ Eugena Kumičića
29.04.2013.
Gradonačelnik Ivan Roštaš sudjelovao na Danu Hitne medicinske pomoći
30.04.2013.

VPŽ partner na 5. sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije u Skradinu

U organizaciji Šibensko-kninske županije i Regionalne razvojne agencije Šibensko-kninske županije, a u suradnji s Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije, Županijskom komorom Šibenik, Gradom Skradinom i županijskom Turističkom zajednicom, održava se 5. po redu ”Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije” 30. travnja i 1. svibnja u Skradinu. Otvorenju sajma nazočili su, između ostalih, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić…

Župan Tomislav Tolušić u prigodnom govoru zahvalio je Šibensko-kninskoj županiji na odabiru županije partner te pozvao sve izlagače i posjetitelje da sudjeluju na sajmu Viroexpo, najvećem sajmu u regiji, koji će se održati sljedeće godine od 24. do 26. siječnja.

Županija partner na ovogodišnjem sajmu je Virovitičko-podravska županija, a pokrovitelji sajma su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obtra i Ministarstvo turizma.

Izlagači iz Virovičko-podravske županije koji sudjeluju na 5. sajmu agroturizma u Skradinu su Pčelarstvo Balint, PP Orahovica, Vineda, Pustara Višnjica i OPG Vašarević.

Na sajmu se promovira i turistička i poljoprivredno proizvodna ponuda s ciljem jačanja poljoprivredne proizvodnje u funkciji turizma i razvoja ruralnih krajeva. Sajam ima i prodajni karakter. Uz nastup brojnih poljoprivrednih proizvođača, sajamskom ugođaju doprinos daju i brojna kulturno-umjetnička društva. (www.vpz.hr, hgk.hr)

Skip to content