Vladimir Domić ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika Slatina

Društveni dom u Donjim Meljanima službeno otvoren, no ostaje zatvoren za okupljanja do nove odluke Stožera CZ
23.04.2021.
Hodnik Glazbene škole Milka Kelemena Slatina dobio novu vizuru
24.04.2021.
Društveni dom u Donjim Meljanima službeno otvoren, no ostaje zatvoren za okupljanja do nove odluke Stožera CZ
23.04.2021.
Hodnik Glazbene škole Milka Kelemena Slatina dobio novu vizuru
24.04.2021.

Vladimir Domić ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika Slatina

Udruge umirovljenika Slatina jučer je u svojim prostorijama održala redovnu izbornu skupštinu kojoj je pristupilo ukupno 83 člana.

U skladu s epidemiološkim mjerama uslijed epidemije koranavirusa, izborna skupština je održana bez velikog okupljanja već su se članovi pojedinačnim dolaskom mogli izjasniti po pojedinim točkama dnevnog reda o odabiru vodstva Udruge. Isto tako bilo im je omogućeno telefonsko i elektroničko glasovanje putem Facebooka za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći osobno.

Za sve članove koji su tijekom dana posjetili Udrugu i izašli na glasovanje, organiziran je mali domjenak vodeći računa o dozvoljenom broju osoba koje su na taj način mogle porazgovarati i kratko se podružiti budući da se mnogi od njih međusobno nisu vidjeli duže vremena.

Izvješće o radu u prošloj godini i plan rada za 2021. godinu iznio je predsjednik Udruge Vladimir Domić te tom prigodom naglasio kako su svi zadaci u prošloj godini uspješno izvršeni s nadom da će se situacija normalizirati u ovoj godini te dopustiti provođenje raznih aktivnosti na koje su slatinski umirovljenici navikli kroz plan i program rada Udruge. Udruga je uspješno završila nekoliko projekata te je u velikoj mjeri obnovila svoje prostorije pomoću raznih donacija. 

Za novog predsjednika ponovno je izabran Vladimir Domić, a za zamjenika predsjednika Nikola Grahovac. Osim par sitnih promjena vezanih za članove pojedinih odbora, Udruga je ostala u više-manje jednakom sastavu.

Udrugu je posjetio i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić koji je pohvalivši njihov rad, čestitao predsjedniku Domiću na još jednom osvojenom mandatu u kojemu će se nastaviti i više nego dobra zajednička suradnja između Udruge umirovljenika i Grada Slatine.

Predsjednik Domić zahvalio se svima koji su se s obzirom na trenutačnu epidemiološku situaciju odazvali skupštini i iskazali mu povjerenje, te izrazio nadu da će se, kada se steknu povoljniji uvjeti, članovi Udruge moći okupiti u većem sastavu te svečano proslaviti 75. obljetnicu osnutka i pritom prijateljskim organizacijama dodijeliti prigodne zahvalnice za njihov doprinos radu Udruge.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content