Više od tisuću posjetitelja na 4. susretima umirovljenika VPŽ

Grad Slatina donirao 15.000 kuna za pomoć ugroženim stanovnicima poplavljenih područja
23.05.2014.
Ekipa 060 90 11 pobjednik višeboja DND-a Slatina
24.05.2014.

Više od tisuću posjetitelja na 4. susretima umirovljenika VPŽ

Uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije na sajamskom prostoru Viroexpo u Virovitici održani su 4. susreti umirovljenika Virovitičko-podravske županije koji su okupili više od tisuću umirovljenika. Susrete su organizirali Virovitičko-podravska županija i Matica umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije. Nazočni su bili, između ostalih, i saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić, predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, zamjenica gradonačelnika Virovitice Željka Grahovac, pročelnici županijskih Upravnih odjela i zaposlenici Županije…

Okupljenim umirovljenicima župan Tolušić poručio je kako je iznimno sretan što je Županija u prilici i na ovakav način pokazati koliko se brine o umirovljenicima. No osim toga, u tijeku je projektiranje novog luksuznog doma za stare i nemoćne na području Virovitice, a najavio je i novu autobusnu liniju za umirovljenike Orahovice i Slatine koja bi omogućila umirovljenicima dolazak u Viroviticu, na liječničke preglede ili u druge svrhe.

Nazočne je pozdravio i saborski zastupnik Josip Đakić, koji je kazao kako mu je zadovoljstvo biti sa umirovljenicima iz cijele županije. Briga i skrb o umirovljenicima svakako je, kako je istaknuo, trajna obveza svih onih koji obnašaju dužnosti u županiji ali i u gradovima i općinama. Izrazio je nadu da će se ovakvo zajedništvo na svim razinama nastaviti i u budućnosti, i da će se umirovljenici imati priliku barem jednom godišnje družiti na ovakav način. (vpz.hr)

Kako je bilo pogledajte OVDJE.

Skip to content