Viroexpo 2014: Od Hotela Slavonija do Sajamskom prostora u Vukovarskoj ulici

Caffe bar Centar Voćin pobjednik je slatinskog Zimskog malonogometnog turnira
12.01.2014.
Natječaj za sudionike Drugog svjetskog rata
13.01.2014.

Viroexpo 2014: Od Hotela Slavonija do Sajamskom prostora u Vukovarskoj ulici

Kontinuirani razvoj sajma vidljiv je od njegovih početaka 1996. godine pa sve do današnjih dana. Tako je prvi sajam, tada još pod nazivom Agroexpo, održan u Hotelu Slavonija. Ubrzo, kako se povećao broj izlagača, sajam je preseljen u Dom oružanih snaga HV-a, a potom u Sportsku dvoranu Tehničke škole u Virovitici. Tri je godine bio na Sajamskom prostoru tvrtke Flora VTC… Potom je sajam pronašao novu, trajniju lokaciju, u Vukovarskoj ulici 13, na Sajamskom prostoru Viroexpo-a gdje se i danas nalazi.

19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održava se od 24. do 26. siječnja 2014. na sajamskom prostoru Viroexpo u Vukovarskoj 13 u Virovitici. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska.

Na službenoj internetskoj stranici sajma (www.viroexpo.hr) može se preuzeti ili „on-line“ ispuniti prijavnica za sudjelovanje na Viroexpo-u 2014. Pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.. (vpz.hr)

Skip to content