Vijeće Turističke zajednice Grada Slatine izabralo Vanju Lazić za novu direktoricu

JVP Slatina – Vatrogasci su uvijek prvi u obrani
02.08.2017.
Čestitka gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
04.08.2017.

Vijeće Turističke zajednice Grada Slatine izabralo Vanju Lazić za novu direktoricu

U četvrtak 3. kolovoza u vijećnici Gradske uprave Grada Slatine održana je Sjednica vijeća Turističke zajednice Grada Slatine na kojoj je donesena odluka o imenovanju direktora/ice Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Slatine.

Prethodno je utvrđeno da od devet pristiglih prijava kandidata zainteresiranih za ovaj posao samo dvije zadovoljavaju uvjete natječaja u potpunosti i sa te dvije kandidatkinje jučer je obavljen intervju koji se sastojao od tri dijela: provjera znanja engleskog jezika, prezentacija programa rada i odgovaranje na pitanja članova povjerenstva.

Spomenimo da je za obje kandidatkinje traženo mišljenje Ministarstva turizma Republike Hrvatske u dijelu natječaja i uvjeta koji se odnosi na 3 godine iskustva na rukovodećim mjestima u turizmu i na temelju odgovora Ministarstva, obje kandidatkinje zadovoljile su taj uvjet.

Nakon obavljenog razgovora Turističko vijeće TZ Grada Slatine većinom glasova donijelo je odluku da je za novu direktoricu TZ Grada Slatine izabrana Vanja Lazić, koja ima obvezu unutar godine dana od izbora položiti stručni ispit za rad u turističkom uredu. (www.radioslatina.hr / Foto: Marijo Kokorić)

no images were found

Skip to content