Uručene nagrade učenicima Virovitičko – podravske županije i njihovim mentorima koji su ostvarili zapažene rezultate

U Hrvatskom domu održan seminar o fiskalizaciji
10.06.2013.
Stimulacija autorima za najbolja ostvarenja na području književnog stvaralaštva
10.06.2013.

Uručene nagrade učenicima Virovitičko – podravske županije i njihovim mentorima koji su ostvarili zapažene rezultate

U organizaciji županijskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti održana je svečanost uručivanja nagrada učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim mentorima koji su ostvarili zapažene rezultate, jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima. Osim učenika i njihovih mentora nagrađeni su i ravnatelji osnovnih i srednjih škola.

Prigodnim riječima skupu su se obratili pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Šerepac, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i zamjenica župana Sanja Bošnjak. Kratkim programom svečanost su uveličali i učenici Glazbene škole “Jan Vlašimsky” iz Virovitice te učenica 2. razreda pripremnog obrazovanja solo pjevanja Monika Peula kojoj je nastavnica Vesna Kovačić. Među osnovnoškolcima zamjenica župana Sanja Bošnjak je nagradila: Katju Živković i mentoricu Draganu Dropulja iz Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina za osvojeno prvo mjesto iz njemačkog jezika.

Mateja Potočki, Tin Ostrošić, Mirna Matišić, Petra Prebeg, Lara Fotez, David Ivanković i mentorica Ljiljana Peretin iz Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina nagrađeni su za osvojeno drugo mjesto u natjecanju mladeži Crvenog križa. Tin Ostrošić, Martin Lukac, Filip Mataija, Patrik Fotez, Matija Lisinski, Matej Knapić, Mihael Pravda, Igor Venus, Ivan Ivanović, Fran Čurić, Borna Ćurić, David Ivanković, Danijel Čakanić, David Rakitničan i mentor Matija Hamelec iz Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina nagrađeni su za osvojeno drugo mjesto u rukometu.

Stela Zidar i mentorica Ivančica Fett-Škvarić iz Osnovne škole Suhopolje nagrađene su za osvojeno drugo mjesto iz hrvatskog jezika, a Lucija Relić i mentorica Marica Domokuš iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica za osvojeno prvo mjesto iz fizike. Davor Marincel i mentorica Marijana Strija iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica nagrađeni su za prvo mjesto u trčanju na 60 metara i drugo mjesto u skoku u dalj iz mjesta. S mentoricom Marijanom Strijom nagrađeni su još i učenici Centra Željka Damjanović koja je osvojila drugo mjesto u skoku u dalj iz mjesta i drugo mjesto u bacanju loptice u dalj, Branimir Serenčeša koji je osvojio drugo mjesto u skoku u dalj iz mjesta i treće mjesto u bacanju loptice u dalj, Srećko Rimca koji je osvojio treće mjesto u skoku u dalj sa zaletom, Dejan Božić za osvojeno treće mjesto u bacanju loptice u dalj i Antonijo Janček za osvojeno treće mjesto u bacanju kugle i treće mjesto u trčanju na 100 metara.

Za osvojeno prvo mjesto u krosu nagradili su: Gorana Klementa, Darija Hruškara, Sašu Šaponju, Sebastijana Hercega i mentoricu Tomislavu Medvedović iz Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina. Među srednjoškolcima gradonačelnik Ivica Kirin nagradio je učenika Eduarda Oštarijaša i mentoricu Ines Novosel iz Srednje škole Marka Marulića Slatina za osvojeno prvo mjesto iz biologije – istraživački rad.

Ivan Smiljanić i njegovi mentori Ana Novosel i Ivan Fiškuš iz Gimnazije Petra Preradovića Virovitica nagrađeni su za osvojeno prvo mjesto iz filozofije i drugo mjesto iz povijesti; Kristijan Vuković i Bojan Đekić te njihov mentor Ernest Balta iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina za osvojeno drugo mjesto u zanimanju Vodoinstalater; Luka Tripalo i njegovi mentori Alojzije Groš, Mario Franić i Sunčana Voronjecki iz Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici za osvojeno prvo mjesto iz grčkog jezika, treće mjesto iz latinskog jezika i treće mjesto iz hrvatskog jezika.

Učenik iz Katoličke klasične gimnazije Marin Kutnjak s mentoricom Sunčanom Voronjecki nagrađen je za osvojio prvo mjesto iz hrvatskog jezika. Stjepan Ibriks i Luka Vargović te mentor Igor Koletić iz Industrijsko-obrtničke škole Virovitica nagrađeni su za osvojeno prvo mjesto u zanimanju instalater grijanja i klimatizacije. Doroteja Santi, Marina Novoselec, Mateja Minauf, Lucija Butorac i mentorica Mirta Drokan iz Srednje škole Marka Marulića Slatina za osvojeno treće mjesto u krosu. Rea Bijuk i mentorica Mateja Pecek iz Tehničke škole Virovitica nagrađene su za osvojeno drugo mjesto na natjecanju Schola medica. (icv.hr)

Skip to content