Uređeno groblje u Gornjem Miholjcu

Obavijest o postojanju sukoba interesa
05.07.2021.
Stiže nam nikad jače Kino pod zvijezdama – POU Slatina priprema bogat program od 13. do 29. srpnja
07.07.2021.
Obavijest o postojanju sukoba interesa
05.07.2021.
Stiže nam nikad jače Kino pod zvijezdama – POU Slatina priprema bogat program od 13. do 29. srpnja
07.07.2021.

Uređeno groblje u Gornjem Miholjcu

Kroz Program malih komunalnih akcija Grad Slatina je opremanje na groblju u prigradskom naselju Gornjem Miholjcu započeo ugradnjom klima uređaja. Budući da su već ranije uređene prostorije i sanitarni čvor u mrtvačnici, ove se godine pristupilo nabavi i uređenju onoga što je nedostajalo. Tako su sanirani i uređeni odar i kolica za potrebe pogrebnih usluga, te su naručene četiri nove klupe koje su također smještene u mrtvačnici.

Prema nalogu Grada Slatine djelatnici Slatina koma su uredili i okoliš tako što je navezena dovoljna količina zemlje da se poravna ogromna depresija na livadi koja dijeli groblje od glavne prometnice, te je na taj način spremna za eventualno proširenje groblja ili uređenje parkirališta ukoliko se ukaže takva potreba.

Uklonjeni su i betonski stupovi od stare ograde koja se protezala duž aleje koja vodi prema groblju, te je na stupove koji omeđuju groblje prema cesti, postavljena nova žičana ograda.

Po završetku radova groblje u Gornjem Miholjcu obišli su slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i voditelj Odsjeka za komunalni sustav Vjekoslav Hess. Tom je prigodom gradonačelnik istaknuo zadovoljstvo odrađenim radovima jer je cjelokupan prostor ovoga groblja sada dobio smisao, te je pohvalio hrvatske branitelje koji radnim akcijama kroz rad Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata TO Gornji Miholjac također vode brigu o uređenosti groblja. Dodao je kako će se u narednom razdoblju postaviti i nova oglasna ploča na mrtvačnici, a postojeća će se sanirati i izmjestiti na sam ulaz prema groblju.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content