Upitnika za potencijalne stanare poduzetničkog inkubatora

Slatinčani na Trgu sv. Josipa dočekali 2015. godinu
01.01.2015.
Župan Tolušić posjetio Lauru Poslek, prvo dijete iz VPŽ rođeno u 2015. godini
02.01.2015.
Slatinčani na Trgu sv. Josipa dočekali 2015. godinu
01.01.2015.
Župan Tolušić posjetio Lauru Poslek, prvo dijete iz VPŽ rođeno u 2015. godini
02.01.2015.

Upitnika za potencijalne stanare poduzetničkog inkubatora

Virovitičko-podravska županija u planu ima izgraditi mrežu inkubatora. Jedan od tih inkubatora bio bi u Slatini u zgradi bivšeg Doma zdravlja u Kolodvorskoj ulici. Kako je preporuka da inkubatori budu specijalizirani za određene djelatnosti prijedlog je da bi slatinski inkubator bio specijaliziran za tekstilno-kožarske djelatnosti i slične kreativne djelatnosti te bi sadržavao i strojeve i alate specifične za te djelatnosti koje bi „stanari“ mogli koristiti za svoj rad. Poput e-nkubatora koji je uspješno osposobljen u Virovitici, i inkubatori iz mreže bi nudili povoljnije uvjete iznajmljivanja prostora te bi u prvoj godini najma, poduzetnici bili potpuno oslobođeni plaćanja najamnine. Od svake iduće godine plaćali bi 25% cijene najma a maksimalni broj godina najma je 5, odnosno do 5 godine starosti društva ili obrta.

Uz povoljnije uvjete najma, u inkubatoru će biti omogućena i poslovna podrška kroz knjigovodstvene usluge, usluge savjetovanja i edukacije, zajedničkog plasmana na tržište i promocije i slične usluge kojima se potiče ekonomska uspješnost poslovnih subjekata. Te usluge provoditi će Centar za poduzetništvo grada Slatine, Virovitički e-nkubator i VIDRA. Stoga, pozivamo sve zainteresirane koji se bave ovim djelatnostima a zainteresirani su za pokretanje vlastitog poslovanja da se jave u Centar za poduzetništvo grada Slatine na adresu Braće Radić 2 (prvi kat, iznad Komrada) ili na broj telefona 033 400 485 radi evidentiranja i popunjavanja upitnika. Registrirani poslovni subjekt nije uvjet. Dovoljno je da ste zainteresirani za obavljanje
ovih djelatnosti.

Upitnik također možete preuzeti u Gradskoj Upravi u Službi za gospodarstvo i razvoj ili ga preuzeti na linku ispod i popunjenog poslati poštom (adresa: B.Radić 2, 33520 Slatina).

Upitnik za gospodarstvo

Upitnik Start up

Inkubator je namijenjen svim stanovnicima Županije te pozivamo i sve zainteresirane iz susjednih općina da se slobodno jave. (czp slatina)

Skip to content