Humanitarna akcija ”Budi čovjek”
16.02.2015.
Plan nabave za 2015. godinu
16.02.2015.
Humanitarna akcija ”Budi čovjek”
16.02.2015.
Plan nabave za 2015. godinu
16.02.2015.

Ulaznica za sajam Viroexpo ostaje 10 kuna

U Virovitici je u ponedjeljak 16. veljače održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje 20. sajamske manifestacije Viroexpo 2015. Sastanku su uz predsjednika organizacijskog odbora župana Tomislava Tolušića prisustvovali zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović…

Na sastanku je između ostalog razgovarano o pripremama za jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji se održava od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici. Odlučeno je i da se cijena ulaznice neće povećavati nego i dalje ostaje 10 kuna iako većina sajmova tog tipa ima daleko veće cijene ulaznica.

“Iako bi nam povećanje cijene ulaznice za Viroexpo značilo i nešto veći prihod za sajam, svjesni teške situacije u kojoj se nalazimo krivicom, velikim dijelom, ove nesposobne Vlade odlučili smo cijenu ulaznice na sajam ostaviti u iznosu od 10 kuna” – rekao je župan Tomislav Tolušić.

Nova zemlja na sajmu Viroexpo je Republika Kazahstan, zemlja partner Republika Mađarska, a po prvi put ove godine grad partner sajma Viroexpo je Grad Velika Gorica.

U sklopu sajma Viroexpo održat će se i 1. Međunarodni sajam LAG-ova, za koji je prijavljen velik broj LAG-ova s područja zemalja regije.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. (viroexpo.hr)

Skip to content