Udruge, mjesni odbori i građani Slatine u Uredu gradonačelnika

Javni natječaj za imenovanje pročelnika Stručne službe Grada Slatine
21.03.2018.
Oglas otvorenog javnog nadmetanja za prodaju građevinske parcele u Poduzetničkoj zoni Trnovača u 2018. godini
22.03.2018.
Javni natječaj za imenovanje pročelnika Stručne službe Grada Slatine
21.03.2018.
Oglas otvorenog javnog nadmetanja za prodaju građevinske parcele u Poduzetničkoj zoni Trnovača u 2018. godini
22.03.2018.

Udruge, mjesni odbori i građani Slatine u Uredu gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić nastavio je praksu uvedenu početkom mandata kojom održava redovitu komunikaciju s udrugama, institucijama, ali i s građanima Slatine i prigradskih naselja.
Tako je i danas (21. ožujka) primio nekoliko građana koji su ga upoznali s problemima svoje ulice, kvarta, mjesta… ili osobne naravi.

Predsjednica Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Patricija Karaman u pratnji tajnice Ivane Sabolić, prilikom današnjeg susreta upoznala je gradonačelnika Ostrošića s dosadašnjim radom Udruge te iznijela problematiku s kojom se članovi svakodnevno susreću. Isto tako zahvalila se na velikoj podršci Grada Slatine koju je Udruga dobila od samog početka djelovanja, te izrazila nadu za daljnjom suradnjom između Udruge i Grada Slatine na čiju potporu računaju i u narednim projektima.

Kuglački klub Slatina ove godine slavi 60 godina rada i postojanja. Tim povodom  predsjednik kluba Željko Vaška upoznao je gradonačelnika Ostrošića s planom proslave ove obljetnice krajem lipnja, ali i s poteškoćama s kojima se članovi kluba susreću zbog nedostatka kuglane u Slatini.

Gradonačelnika Ostrošića su ispred Mjesnog odbora Potočani posjetili predsjednik Damir Katalin i Romeo Kireta. Sastanku je prisustvovala i direktorica Turističke zajednice Grada Slatine Vanja Lazić, a razgovaralo se o uređenju Sportsko- rekreacijskog centra i komunalne infrastrukture u Mjesnom odboru Potočani.

Plan i program rada u ovoj godini gradonačelniku Ostrošiću i predsjedniku Vijeća Grada Slatine Dariu Vrbasliji iznijeli su predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH Ogranak Slatina, predsjednik Ivan Selenić, blagajnik Damir Culej i članovi predsjedništva Darko Vujić i Dragan Kovačić.
Ove je godine Udruga koja broji stotinjak članova u svoj program uvrstila još više projekata nego prijašnjih godina, a sve za boljitak svojih članova, dragovoljaca i veterana koje se ne smije zaboraviti i grad Slatinu za koju su se borili i koju neizmjerno vole, istaknuo je predsjednik Udruge Ivan Selenić.

Redovitu komunikaciju s građanima Slatine i prigradskih naselja gradonačelnik inače održava dva puta mjesečno.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content