U tijeku pripreme za 24. Dane Milka Kelemena u Slatini

U Slatini održan Okrugli stol Arboretum Lisičine: Jučer, danas, sutra
15.05.2018.
Gradonačelnik posjetio slatinske tvrtke Mesoprerada d.o.o. i Apolonia d.o.o.
18.05.2018.

U tijeku pripreme za 24. Dane Milka Kelemena u Slatini

Jučer je u maloj vijećnici Grada Slatine održan radni sastanak kojemu su uz gradonačelnika Denisa Ostrošića i privremenog pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka prisustvovali direktorica festivala Dani Milka Kelemena Jadranka Srdoč u pratnji Hrvoja Felbara, ispred Turističke zajednice Grada Slatine direktorica Vanja Lazić i Dario Vrbaslija, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac, ravnatelj Glazbene škole Milka Kelemena Slatina Antonio Brzica, te kustosica Zavičajnog muzeja Slatina Martina Gavran.
Na sastanku je predstavljen okvirni program 24. po redu Međunarodnog glazbenog festivala Dani Milka Kelemena koji će se održati u listopadu.
Prema sadašnjim saznanjima i ove godine će u sklopu DMK u Slatini nastupiti domaći i svjetski renomirani glazbenici.
Kako je najavila direktorica festivala Jadranka Srdoč slatinska ali i ostala zainteresirana publika imat će između ostalih priliku vidjeti nastupe Zagrebačke filharmonije, violinista Gorana Končara, pijanista Stephena Kovačevića, kvarteta Rucner, sopranistice Antonie Dunjko uz pratnju Igora Mrnjavčića na trubi i Edmunda Andlera Borića na orguljama, a nastupit će i mladi virtuozi na violini Erico Shiratori i Marija Bašić te na klaviru Kristina Vidaković.
Uz koncerte koji će se održati na četiri lokacije u Slatini, DMK ponudit će i druge sadržaje, tako su u pripremi izložba, kazališna predstava, glazbene radionice, gastro ponuda s okusima zavičaja maestra Milka Kelemena i druga iznenađenja.
Konačna verzija programa 24. DMK trebala bi biti predstavljena do kraja lipnja ove godine.(www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content