U nedjelju 9. lipnja u Slatini 6. slatinski obrtnički sajam

Slatinski umirovljenici novim ulaznim vratima osvježili svoje prostorije
04/06/2019
„GRAS za Vas“ – poduzetnici svladali i marketinški plan
06/06/2019

U nedjelju 9. lipnja u Slatini 6. slatinski obrtnički sajam

Udruženje obrtnika Slatina u nedjelju 9. lipnja organizira 6. slatinski obrtnički sajam, a uz pokroviteljstvo Grada Slatine, Hrvatske obrtničke komore i Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.

Sajam će se održati u Parku Industrijsko-obrtničke škole (bivše vojarne), a program započinje u 09:30 sati u sklopu kojega posjetitelje očekuju brojna zanimljiva događanja:

–          Demonstracije starih zanata

–          Prezentacije proizvoda i usluga naših obrtnika

–          Kulturno –umjetnički program u sklopu kojega će nastupiti KUD Dika Slatina i učenik 4. razreda harmonike Glazbene škole Milka Kelemena Slatina, Ivan Rončević čiji je mentor Silvio Gumbarević

–          Frizersko-modna revija učenika Industrijsko-obrtničke škole Slatina zanimanja frizer, kuhar i konobar koji će nositi modele vlastite izrade, te sponzora, slatinskih butika Amadeus vl. Ljiljane Grubač, Amadeus vl. Marinka Jukića, Sateks vl. Senke Janković i Arena vl. Jasne Mandekić

–          Oldtimer klub Našice prezentirati će 15-ak atraktivnih oldtimera

–          Atrakcija će biti gostovanje Državne ergele Lipik koja će na svom štandu predstaviti turističku ponudu Grada Lipika i Državne ergele Lipik, a posjetitelji će se moći okušati u jahanju ili uživati u vožnji fijakerom ulicama Slatine.

–          Neizostavne su i nagradne igre za građanstvo i djecu

–          Dječje radionice

–          a sve to uz glazbenu kulisu vrhunskog Glazbenog sastava Fantasia

Skip to content