U Dječjem vrtiću Zeko održan međužupanijski stručni skup „Kultura dječjeg vrtića i timski rad“.

Predstavljen nacrt Plana gospodarenja otpadom za Grad Slatinu
01.03.2017.
Gradonačelnik Ivan Roštaš podržao inicijativu najmlađih članova Društva “Naša djeca” Slatina
03.03.2017.

U Dječjem vrtiću Zeko održan međužupanijski stručni skup „Kultura dječjeg vrtića i timski rad“.

Danas je u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini održan „Međužupanijski stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike pedagoge u predškolskim ustanovama Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije“. Tema skupa, koji je održan u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, bila je „Kultura dječjeg vrtića i timski rad“.

Na otvorenju skupa okupljene su pozdravili i prigodnim riječima obratili se ravnateljica DV Zeko Snježana Vereš i pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Slatine  Radenko Pavić.

Program stručnog skupa sadržavao  je nekoliko stručnih predavanja koje su održale viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge u predškolskim ustanovama, Ivana Biljan i viša savjetnica za predškolski odgoj, Luja Zamečnik. 

Nakon svakog predavanja formirani su timovi koji su sudjelovali u radionicama koje je vodila Darija Salopek-Žiha, psiholog mentor.

Svrha stručnog skupa je bila prilagodba metodologije rada novim problemima sa kojim sa struka susreće u predškolskom odgoju.  Svaki od sudionika je na kraju mogao ocijeniti kvalitetu održanog skupa te dati svoje prijedloge za budući rad.(mt)

no images were found

Skip to content