U 17 škola uključenih u projekt zaposleno 48 pomoćnika u nastavi

Javni poziv za mikrokredite otvoren do 1. prosinca
06.11.2014.
Održan radni sastanak na temu lokacije budućeg pročistača otpadnih voda
06.11.2014.

U 17 škola uključenih u projekt zaposleno 48 pomoćnika u nastavi

Udruzi osoba s invaliditetom Slatina na nedavno održanom natječaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta odobreno je 1.786.200 kuna za financiranje 48 pomoćnika u nastavi.

To je najveći odobreni broj pomoćnika i najveći odobreni iznos od svih udruga koje su prijavile svoje projekte na Javni poziv Ministarstva i koje je predložilo Povjerenstvo za provjeru propisanih uvjeta. Udruga osoba s invaliditetom Slatina jedina na području Virovitičko-podravske županije organizira uslugu pomoćnika u nastavi potrebitim učenicima.

Na tu temu održan je sastanak s ravnateljima 17 škola koje sudjeluju u projektu kao i sa članovima stručnog tima koji će pratiti provođenje samog projekta u svojim školama.

Sastanku je nazočila i Vesna Šerepac, pročelnica županijskog upravnog odjela za šport i kulturu koja je podržala projekt i pohvalila samu Udrugu na čelu sa predsjednicom Anđelkom Zelenko na rezultatima postignutim na ovom konkretnom natječaju.

Pred projektnim timom udruge i stručnim timom za praćenje sada su složeni zadaci realizacije i koordinacije aktivnosti sa čak 17 škola kao partnerima u projektu. (radioslatina.hr)

Zaposleno-48-pomoćnika-u-nastavi-4

Skip to content