Sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti

Prijedlog Odluke o rasporedu poslovnog rezultata Proračuna Grada Slatine za 2012. godinu
14.05.2013.
Započela isplata drugog dijela potpora
14.05.2013.

Sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javne natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Fond dodjeljuje sredstva radi financiranja programa, projekata i drugih aktivnosti putem zajmova, subvencija, i donacija, sukladno specifičnostima pojedinog natječaja. Sredstva se dodjeljuju radi:

1. sufinanciranja projekata čistijeg transporta;
2. sufinanciranja projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području zaštite okoliša i prirode;
3. sufinanciranja projekata energetske učinkovitosti u industriji;
4. sufinanciranja projekata korištenja obnovljivih izvora energije;
5. sufinanciranja projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije;
6. sufinanciranja projekata energetski učinkovite i ekološke javne rasvjete.

Ponude se dostavljaju u roku od 60 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, dok je za natječaje: sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području zaštite okoliša i prirode te sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva (udruga) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije rok za dostavu prijava do 10. lipnja 2013. godine. Više informacija i ostalu dokumentaciju o pojedinom natječaju možete pronaći na stranicama Fonda, a za sva dodatna pitanja može se obratiti u Razvojnu Agenciju VIDRA. (ravidra.hr)

Skip to content