Sportski klubovi i građani na prijemu kod gradonačelnika

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o Programu mjera poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Slatine za razdoblje 2018.-2020. godine
07.06.2018.
Predstavljen program 5. slatinskog obrtničkog sajma
07.06.2018.

Sportski klubovi i građani na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i dalje nastavlja praksu uvedenu početkom mandata kojom održava redovitu komunikaciju s udrugama, institucijama, ali i s građanima Slatine i prigradskih naselja.
Tako je jučer u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka primio nekoliko građana koji su ga upoznali s problemima svoje ulice, kvarta, mjesta… ili osobne naravi.

Isto tako razgovarao je i s predstavnicima dva slatinska sportska kluba koji su ga upoznali sa specifičnostima svoga sporta, velikim uspjesima koje postižu na natjecanjima, te s uspjesima u školi budući se radi o mladim sportašicama, ali i s problemima na koje klubovi nailaze.

Ispred Taekwondo kluba Slatina u posjetu gradonačelniku su bile Eva Gal i Una Maravić u pratnji svog trenera i mentora Stjepana Gala, te najmlađe slatinske rukometašice iz Rukometne škole djevojčica koje vodi prof. Slobodan Filipović.

Tom je prigodom gradonačelnik Ostrošić ovim mladim sportašicama izrazio podršku Grada Slatine te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu koji će im donijeti još brojnih medalja i pehara. (www.radioslatina.hr)

no images were found

Skip to content