Speedovci zahvalili Gradu Slatini na potpori u organizaciji ovogodišnjih Moto susreta

Osječki Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Slatini upriličio svečani prijam za studente prve godine izvanrednog Sveučilišnog studija Ranoga i predškolskog odgoja i obrazovanja u akademskoj 2022./23. godini
14.10.2022.
X. Izmjene Plana nabave za 2022. – GRAD SLATINA
14.10.2022.

Speedovci zahvalili Gradu Slatini na potpori u organizaciji ovogodišnjih Moto susreta

Nakon što se slegla prašina koju su podigli brojni bajkeri u našemu gradu tijekom ovogodišnje Bajkerijade, te se saželi i više nego odlični dojmovi 8. Moto susreta u prigodi Dana grada Slatine, predsjednik Moto kluba Speed Slatina Vedran Klement posjetio je slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića kako bi se u ime svih članova kluba zahvalio na potpori.

Bio je to još jedan adrenalinski spektakl koji su članovima Moto kluba Speed Slatina uz Grad Slatinu pomogli organizirati Turistička zajednica Grada Slatine i Slatinski informativni centar, te brojni sponzori.  

– I ove smo godine uspjeli okupiti veliki broj posjetitelja i ljubitelja motora, a naši su gosti bili oduševljeni bajkerskim kampom na Javorici. Bio je to nezaboravan i vrlo sadržajan vikend u našoj Slatini, rekao bih top moto susreti najjači do sada, te se ovom prigodom osim gradonačelniku i Gradu Slatini, zahvaljujem svima koji su nam iskazali potporu na bilo koji način, – istaknuo je predsjednik Speedovaca Vedran Klement ne otkrivajući nam za sada neke nove ideje za još bolje Moto susrete iduće godine, čija će realizacija dakako ovisiti o potpori već spomenutih institucija.

Gradonačelnik se odmah ubacio najavivši daljnju vrlo uspješnu suradnju između Grada Slatine i Moto kluba Speed čiji su se odnosi u proteklih nekoliko godina intenzivirali.

– Grad nastoji pratiti rad ovog vrlo aktivnog kluba koji svojim djelovanjem doprinosi promociji Slatine po cijeloj Hrvatskoj, ali su i drugima Slatinu približili kao turističku destinaciju.
Ono što me veseli je da članovi Moto kluba Speed sve više preuzimaju odgovornost na sebe čime dokazuju koliko su sposobni u organizaciji ovako velike manifestacije. Vidimo koliko je ona uznapredovala, naravno uz pomoć Grada, slatinske Turističke zajednica i Radio Slatine te brojnih sponzora bez kojih ne možemo, i koliko se zapravo može napraviti i što to znači za Slatinu, – izrazio je zadovoljstvo gradonačelnik Ostrošić.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content