Snješkograd na slatinskom skijalištu

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici: Oliver Jukić je izabran za novog dekana
23/01/2017
Natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Slatine za 2017. godinu
25/01/2017

Snješkograd na slatinskom skijalištu

Turistička zajednica grada Slatine, u suradnji sa Skijaškim klubom Slatina i Društvom naša djeca Slatina organizirat će u subotu 28.siječnja 2017. godine u 11:00 sati na slatinskom skijalištu „Tominac“ zimsko druženje i izradu snjegovića pod nazivom „Snješkograd“.

Ideju za Snješkograd dala je Nikolina Tomić, koju su rado prihvatili svi organizatori, odnosno članice DND Slatina, članovi Skijaškog kluba Slatina i TZG Slatine.

Turistička zajednica grada Slatine, osigurat će kobasice i čaj, kako bi se svi posjetitelji mogli okrijepiti i ugrijati, dok će članovi Skijaškog kluba Slatina kuhati čaj i biti pomoć svim posjetiteljima i sudionicima. DND Slatina će doći sa svojim članovima i kao i uvijek donijeti puno dječjeg smijeha i male, vrijedne ruke na Tominac.

Skijaški klub Slatina djeluje kao udruga, te tijekom cijele godine marljivo pripremaju skijalište, jedino takve vrste u ovom dijelu Hrvatske kako bi zimi bilo spremno za sve zaljubljenike u zimske sportove. Iz kluba kažu kako ovakvi uvjeti nisu bili već tri godine i jako su sretni što je napadalo ovoliko snijega. Članovi su volonteri, koji jedino svojim entuzijazmom i ljubavlju prema skijanju i našem gradu održavaju ovaj klub. Pozivaju i sve one koji imaju neke nove ideje, volje i želje, da se učlane u klub i na taj način doprinesu radu ove udruge.

Organizatori će osigurati mrkve umjesto nosa, a ostale kreativne dodatke, prepuštaju sudionicima.

Pozivaju se djeca, roditelji, bake, djedovi, ujaci i svi ostali koji žele sudjelovati u izradi snjegovića da provedu subotu u prirodi, na snijegu i izrade najvećeg, najsmješnijeg i najkreativnijeg snjegovića ili nekoliko njih. Ručak je osiguran, zabava zagarantirana, samo je potrebna dobra volja.

Skip to content