Slavko Krznarić i Hrvački klub Slatina dobitnici Zlatne plakete Grada Slatine

Ari Karla Prtenjače kod čistokrvnih pasa i Luna Bernarda Marendića kod mješanaca, pobjednici slatinske izložbe pasa
25.08.2013.
Novi kreditni programi za poduzetnike početnike
27.08.2013.
Ari Karla Prtenjače kod čistokrvnih pasa i Luna Bernarda Marendića kod mješanaca, pobjednici slatinske izložbe pasa
25.08.2013.
Novi kreditni programi za poduzetnike početnike
27.08.2013.

Slavko Krznarić i Hrvački klub Slatina dobitnici Zlatne plakete Grada Slatine

Gradsko vijeće Grada Slatine na svojoj sjednici donijelo je odluku o dodjeli javnih priznanja prigodom obilježavanja Dana grada 1. rujna i 716. obljetnice prvog spomena imena Slatine. Zlatna plaketa dodijelit će se Slavku Krznariću, posthumno, za dugogodišnji aktivan rad i poseban doprinos razvoju sporta na području Grada Slatine, i Hrvačkom klubu „Slatina“ za dugogodišnji kontinuirani rad, iznimne rezultate u sportskim natjecanjima i poseban doprinos u promidžbi grada.

Srebrna plaketa Grada Slatine bit će dodijeljena Agenciji za zastupanje u osiguranju „Paun“ za dugogodišnji uspješan rad i poseban doprinos razvoju i promidžbi Slatine; Ernestu Balti za dugogodišnji uspješan rad u odgoju i strukovnom obrazovanju te izvanredne rezultate na državnim natjecanjima učenika i promidžbu Slatine; Marici Šomođi, vlasnici obrta „Maja“ Slatina za uspješno poslovanje i doprinos razvoju gospodarstva i zapošljavanja; i Zorici Varga za dugogodišnji samoprijegoran rad u područjima društvenih djelatnosti i aktivnu suradnju s udrugama građana.

Zahvalnica Grada Slatine dodijelit će se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Kozice za kontinuirani aktivan rad i obilježavanje 80-e obljetnice DVD-a; 2. Fotovideo klubu Slatina za višegodišnji rad i doprinos u promociji očuvanja tradicije i običaja slatinskog kraja kroz fotografiju; Medijskoj družini Bapatuljak Slatina za višegodišnji rad i edukaciju mladih u području dramskog i filmskog stvaralaštva; Klubu urbane kulture Slatina za društveni doprinos u osmišljavanju projekta i obnovi objekta i okoliša „Slatinskog vidikovca“; Gradskoj glazbi Slatina za višegodišnji aktivan rad u njegovanju glazbene kulture mladih i sudjelovanju na gradskim manifestacijama; Iloni Bolić za dugogodišnji predani rad u osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju; Andriji Lackoviću za dugogodišnji predani rad u kinoprikazivačkoj djelatnosti i sudjelovanju u gradskim manifestacijama; Goranu Loparcu za doprinos razvoju i promidžbi slatinskog nogometa i aktivnu suradnju sa nogometnim klubovima; Ivanu Mandlu za poseban doprinos u radu Udruge ratnih veterana „Hrvatski domobran“ Ogranak Slatina i Udruge umirovljenika Slatina; Draženu Akmačiću za poseban doprinos u obnovi Crkve sv. Roka u Kozicama i aktivnu suradnju s Mjesnim odborom Kozice; Ivanu Medvedu, Ivinom, za dugogodišnji rad i doprinos u DVD-u Kozice, Vatrogasnoj zajednici Grada Slatine i drugim društvenim aktivnostima na području Mjesnog odbora Kozice; i Draženu Venusu za poseban doprinos razvoju slatinskog rukometa i promidžbi Grada Slatine. Dodjela javnih priznanja bit će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u petak 30. kolovoza. (icv.hr)

Skip to content