Slatinski Vretenci najavili gradonačelniku brojne aktivnosti do kraja godine

Zaposli se i ti! – GRAS organizira novu edukaciju
03.04.2019.
DND – 10. travnja u Slatini Javna tribina u sklopu projekta „Roditelji na zadatku“
03.04.2019.

Slatinski Vretenci najavili gradonačelniku brojne aktivnosti do kraja godine

Predstavnice slatinske Udruge Vretenac, predsjednica Patricija Karaman i koordinatorica volontera Julijana Pavlešić posjetile su danas gradonačelnika Slatine Denisa Ostrošića koji ih je primio u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka.
Sastanku je prisustvovala i Lidija Stojković, koordinatorica programskih aktivnosti Udruge Jaglac Orahovica, kako bi istaknula važnost djelovanja Udruge u Slatini te pružila podršku u daljnjem radu članovima Udruge Vretenac.

Predstavnice Vretenca ukratko su predstavile rad i aktivnosti Udruge u ovoj godini, a između ostalog najavile predavanja, edukacije i radionice koje će Udruga organizirati i održati do kraja godine, a koje su namijenjene široj lokalnoj zajednici.

Nakon uspješnog obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, zahvalile su Gradu Slatini na pokroviteljstvu i podršci u organizaciji ovog događanja, ali i svih ostalih aktivnosti Udruge.

Isto tako iskoristile su prigodu, te najavile predavanje na temu „Pristupi i metode rada s djecom i osobama iz autističnog spektra“, koje će za sve zainteresirane građane održati magistrica edukacijske rehabilitacije Lorena Koštić, u subotu 13. travnja u prostorijama posebnih odjela Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina od 9 do 12 sati.
Predavanje će se održati pod pokroviteljstvom Grada Slatine, a u sklopu projekta „Pusti me da koračam u skladu s glazbom koju čujem“.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content