Slatinske frizerke sutra šišaju u plemenite svrhe – svi su pozvani

Rješenja o imenovanju biračkih odbora na izborima za članove Vijeća Mjesnih odbora
11.02.2016.
Plan nabave za 2016. godinu
11.02.2016.
Rješenja o imenovanju biračkih odbora na izborima za članove Vijeća Mjesnih odbora
11.02.2016.
Plan nabave za 2016. godinu
11.02.2016.

Slatinske frizerke sutra šišaju u plemenite svrhe – svi su pozvani

U organizaciji Crvenog križa Slatina, Industrijsko obrtničke škole Slatina, Turističke zajednice grada Slatina i Udruge djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti “Naša nada”, u petak, 12. veljače 2016. godine, u 12 sati u prostorijama IOŠ Slatina, održat će humanitarna akcija šišanja pod nazivom „Kosa ljubavi“.
Ovu akciju, koja se održava diljem Hrvatske, započele su dvije mlade žene, majke, Biljana Bjelajac Poznić i Marijana Čergar. One su prve pokrenule skupljanje kose za izradu perika djeci i odraslima oboljeloj od malignih i autoimunih bolesti.
U Slatini su već neki frizerski saloni šišali dobru i plemenitu djecu, djevojčice, djevojke i mladiće i donirali kosu ovoj udruzi, ali sada je ovo prvi put da će se akcija organizirati na jednom mjestu za više frizerskih salona. Osim frizerki, sudjelovat će i učenice IOŠ Slatina, buduće frizerke i njihova mentorica Kornelija Zupčević.
Na sutrašnjoj akciji šišat će sljedeće slatinske frizerke:Sanja Horvat, Valentina Mikolić, Marija Grahovac, Danica Bošnjak, Valerija Vukelić, Anamarija Randelj, Marina Knežević, Snježana Ratić, Jelena Zver, Mirela Beneš, Magdalena Brajković, Renata Kociper, Sara Keltenbaher, Tatjana Stoponja, Tena Pavić i Karmela Gerenčir
Kosu će donirati učenice i učenici iz OŠ Voćin, OŠ Mikleuš, OŠ Davorin Trestenjak iz Čađavice, OŠ Vladimir Nazor iz Nove Bukovice, OŠ Josip Kozarac i OŠ Eugen Kumičić iz Slatine, te slatinski srednjoškolci i srednjoškolke iz SŠ Marko Marulić i IOŠ Slatina, te ostale slatinčanke i slatinčani velikog srca.
Pozivamo sve one koji imaju kosu dužine 20-30 cm, a žele sudjelovati u ovoj akciji da dođu sutra sa svježe opranom, suhom, može i obojanom, ali ne i lakiranom kosom u IOŠ Slatina. Kosa će vam narasti, a osmijeh djeteta će ostati zauvijek. Akciju će doći podržati i o.d. županice Sanja Bošnjak, gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, kao i predsjednica udruge Kosa ljubavi Biljana Bjelajac Poznić. Svi organizatori i donatorice dobit će zahvalnicu i prigodan poklon.

Skip to content