Slatinčani se dostojno predstavili na 41. NATO Wifes Bazaar-u

Ivan Roštaš primio srebrne rukometaše sa Državne završnice
08/05/2013
Potpisan ugovor za projekt Dravsko umrežavanje poduzetnika za jačanje konkurentnosti dviju županija
09/05/2013

Slatinčani se dostojno predstavili na 41. NATO Wifes Bazaar-u

Danas, 3. veljače 2010. godine, u prostorijama Gradske uprave Grada Slatine upriličeno je uručenje zahvalnica i prigodnih znački NATO saveza predstavnicima slatinskih tvrtki koje su svojom participacijom krajem prošle godine na 41. priredbi ”Nato Wifes Bazaar” održanoj u prostorijama Zapovjedništva NATO-a u Bruxellesu doprinijele organizaciji istog, a ujedno u lijepom svijetlu predstavile grad Slatinu i Republiku Hrvatsku.

”Nato Wifes Bazaar ” dobrotvorna je priredba kojoj je cilj prikupljanje novca za različite korisnike koje određuje organizacija Caritasa iz Bruxellesa. Sredstva se prikupljaju prodajom domicilnih proizvoda svake države članice odnosno partnera NATO-a, a u organizaciji Kluba supruga vojnih izaslanika, odnosno svih supruga zaposlenika nacionalnih misija iz vojnog dijela Saveza.

Hrvatska je na posljednjem izdanju u Bruxellesu sudjelovala sa svojim prigodnim štandom na kojem su se predstavljali i prodavali razni reprezentativni proizvodi uglednih hrvatskih tvrtki među kojima su svoje mjesto našli i eminentni slatinski proizvođači kao što su Mesoprerada d.o.o., Šapica d.o.o., Stari podrum d.o.o. i Vinarija Cavalino.
Predstavnicima slatinskih tvrtki, sudionicima 41. ”Nato Wifes Bazaar-a ”, zahvalnice je uručio gradonačelnik Grada Slatine, gosp. Ivan Roštaš.

Skip to content