Slatina uskoro bogatija za još jednu šetnicu i osvijetljenu ulicu

Radovi na uređenju Dječjeg vrtića „Zeko“ Slatina pri kraju
26.03.2019.
OBJAVA BIRAČIMA – Izbori za Europski parlament 2019.
28.03.2019.
Radovi na uređenju Dječjeg vrtića „Zeko“ Slatina pri kraju
26.03.2019.
OBJAVA BIRAČIMA – Izbori za Europski parlament 2019.
28.03.2019.

Slatina uskoro bogatija za još jednu šetnicu i osvijetljenu ulicu

Danas je gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić u pratnji direktora tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjina Hmelika obišao pojedine radove na izgradnji nogostupa i javne rasvjete u gradu čija se krajnja realizacija očekuje u vrlo kratkom vremenu.

Naime Grad Slatina je krajem jeseni prošle godine proveo postupak jednostavne nabave u sklopu projekta „Izgradnja nogostupa u Ulici Vladimira Nazora u Slatini, dionica sjeverno od Primorske do kraja ulice“ gdje je kao najpovoljniji ponuditelj odabrana tvrtka Slatina kom d.o.o. Slatina. Radovi su ugovoreni u iznosu od 399.608,75 kuna s PDV-om, te su s obzirom na dobre vremenske uvjete u protekla tri mjeseca obavljeni zemljani radovi, postavljeni rubnjaci, a trenutno se radi ugradnja tucanika. Asfaltiranje se planira u travnju.

Isto tako s tvrtkom Slatina kom ugovorena je „Izgradnja nedostajuće javne rasvjete u dijelu Poduzetničke zone Turbina 1 u Slatini“ u ukupnom iznosu od 249.962,50 kuna.
Krajem prošle godine nabavljeni su stupovi i LED svjetiljke, a početkom ove su položeni kablovi i ugrađeno je 12 rasvjetnih stupova visine 10 m u zelenom pojasu ceste, ukupne duljine 930 m. Izgrađen je južni krak rasvjete – počevši od ulaza u Zonu Turbina 1 iz Ulice Matije Gupca do raskrižja kod željezničko-cestovnog prijelaza u Industrijskoj ulici,  i istočni krak rasvjete – od željezničko-cestovnog prijelaza u Industrijskoj ulici do raskrižja s cestom prema Mlinskoj ulici.
U narednom razdoblju uslijedit će montaža svjetiljki i puštanje u rad u što su se terenskim izvidom uvjerili gradonačelnik Ostrošić i direktor Slatina kom-a Hmelik, a pri kraju su radovi postavljanja rasvjetnih tijela na još nekim lokacijama u Slatini.
(www.radioslatina.hr)

Skip to content