Slatina dobila ”FFAKS” – Filmski festival art kina Slatina

U Slatini održan sastanak na temu izrade studije za koncept Agrofood business parka
25.11.2014.
Održana sjednica slatinskog Gradskog vijeća
25.11.2014.

Slatina dobila ”FFAKS” – Filmski festival art kina Slatina

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Slatina održan je drugi sastanak na temu filmskog festivala u Slatini u sklopu projekta “ART CBC” koji je krenuo u provedbu 1. ožujka 2014. godine. Projekt je sufinanciran u sklopu IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Ukupna vrijednost projekta je 436.682,93 EUR, a opći mu je cilj stvoriti regionalni kulturni turistički proizvod, organizirati kulturno – umjetničke manifestacije na prekograničnom području: filmski, kazališni i gastro festivali, te radionice o kazališnoj i filmskoj umjetnosti za djecu.

Na sastanku su sudjelovali djelatnici Pučkog otvorenog učilišta Slatina,Turističke zajednice grada Slatine, predstavnici Slaffa i filmske družine Bapatuljak. Dogovoreno je da se na Info danu 3. prosinca u 19 sati u kino sali Pučkog otvorenog učilišta Slatina prikupljaju financijska sredstava za mlade filmaše iz Gunje, tj. SKIG-a, Studija Kreativnih Ideja Gunja te će im se prikupljena sredstva donirati za kupnju nove filmske opreme koja im je stradala u poplavama ovoga proljeća. Te će se večeri prikazati 8 projekcija dječjih amaterskih filmskih uradaka.
SKIG
Gunja
Mali čuvari tradicije
Nebo kao nikad više
Može li škola biti cirkus
Izvan fokusa
OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, ZAG
Još jednom za Riju
Ne ustajem na lijevu
OŠ Rudeš, Zagreb, Hodači po žici
Moji prijatelji kao ja

Pozivamo vas da svojom donacijom od 15,00 kn pomognete djeci Gunje i vratite im osmijeh na lice. Ulaznice možete kupiti u Turističkom uredu Slatina i u Pučkom otvorenom učilištu Slatina. Filmovi na 1. Filmskom festivalu art kino Slatina (FFAKS) će se prikazivati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina, u SŠ Marka Marulića Slatina te u Mjesnom domu u Novoj Bukovici. Svi detalji oko projekcija bit će prezentirani na Info danu. (pou slatina)

no images were found

Skip to content