Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ i Programa E-misija

Održana završna konferencija projekta ICT4SCF
15.09.2014.
Postavljeni specijalizirani spremnici za odlaganje otpadne odjeće, obuće i tekstila
15.09.2014.

Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ i Programa E-misija

U maloj vijećnici gradske uprave Grada Slatine Zaklada za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ iz Osijeka održala je predstavljanje natječaja za dodjelu financijskih potpora građanskim akcijama pod nazivom „Naš doprinos zajednici“. Predstavljanje natječaja provedeno je u suradnji s Centrom za civilne inicijative i udrugom S.O.S. savjetovanje, osnaživanje, suradnja koji na području Virovitičko-podravske županije provodi Program regionalnog razvoja civilnoga društva E-misija.

Natječaj za dodjelu sredstava za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” ispred Zaklade Slagalica predstavila je Jelena-Gordana Zloić. Natječaj se provodi dva puta godišnje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Financiraju se različite građanske akcije čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života u zajednici. Najveći je iznos financijske potpore koja se dodjeljuje 13.000 kuna.

Nakon toga prezentacije su održale Gordana Ramac djelatnica Centra za civilne inicijative iz Zagreba i Snježana Paripović ispred udruge S.O.S. iz Virovitice koje su sudionike upoznale s raznim oblicima razvojne podrške koju pružaju kroz Program E-misija.

Nazočni potencijalni prijavitelji – udruge i javne neprofitne ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) upoznati su s pravilima natječaja, natječajnom dokumentacijom te primjerima uspješno provedenih akcija kako bi bili spremniji za prijavu na predstavljeni natječaj.

no images were found

Skip to content