Gradonačelnik Ostrošić u pogon pustio novu LED rasvjetu Teniskog kluba Slatina

Donacija zaštitne opreme Grada Slatine projektu „Slatino,zaželi!“
01/06/2020
Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor 2020. – Obavijest biračima
03/06/2020

Gradonačelnik Ostrošić u pogon pustio novu LED rasvjetu Teniskog kluba Slatina

Tijekom vikenda na teniskim terenima Teniskog kluba Slatina simboličnim paljenjem novopostavljene rasvjete završena je jedna od kapitalnih faza ulaganja u teniski kompleks koja će dodatno pridonijeti kvaliteti rada TK Slatina. LED rasvjeta omogućit će članovima kluba rekreativno bavljenje tenisom i u noćnim satima što je osobito bitno tijekom vrućih ljetnih dana.
Gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima u društvu predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića obišao je terene osvijetljene novoinstaliranom rasvjetom, a usput i odigrao nekoliko poena na samim terenima. Osim ove investicije koju su financijski u najvećem dijelu podržali Grad Slatina i nekoliko sponzora gradonačelnik je obećao i daljnju podršku TK Slatina u aktivnostima kluba kao i u daljnjim ulaganjima u nove sadržaje i infrastrukturu koja su planirana.

Opremanje terena za bavljenje tenisom i u noćnim terminima uveličali su i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, dožupan Marijo Klement i predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić.
Podršku radu TK Slatina svojim dolaskom dali su i Saša Felendeš, predsjednik teniskog saveza Virovitičko-podravske županije, Miroslav Radaković predsjednik TK Orahovica ujedno i dopredsjednik istog saveza kao i Vatroslav Šrajer, predsjednik teniskog saveza Osječko-baranjske županije.

Spomenimo da nakon duge pauze uzrokovane korona virusom tijekom koje su mirovali svi sportovi, pa tako i tenis, 14.6. počinje prva seniorska regionalna liga Slavonije u kojoj se TK Slatina natječe uz klubove iz Osijeka, Đakova, SL. Broda, Virovitice, Našica, Orahovice, Županje, Nove Gradiške i Donjeg Miholjca.