U Šibeniku održani “Dani regionalnog razvoja i fondova EU”

Održane sjednice Vijeća za prevenciju kriminaliteta u Voćinu i Slatini
07.10.2017.
Čestitka gradonačelnika Denisa Ostrošića povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske
07.10.2017.

U Šibeniku održani “Dani regionalnog razvoja i fondova EU”

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić, ravnateljica Gradske razvojne agencije Slatine Danijela Maravić i viši stručni suradnik Marin Kokorić sudjelovali su na Danima regionalnog razvoja i EU fondova koji su se u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održali u Šibeniku od 5. do 7. listopada 2017. godine.

Na događanju je prezentirana Nacionalna razvojna strategija Republike Hrvatske, Nacionalni programi financiranja projekata lokalne i regionalne uprave te postignuti rezultati i trenutne mogućnosti financiranja projekata iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske te Operativnog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Također su prikazani primjeri dobre prakse iz grada Šibenika i Šibensko-kninske županije te prezentacija regionalnog razvoja Slovačke uz pomoć EU fondova.

Gradonačelnik Ostrošić je tijekom događanja obavio niz razgovora s ministrima i zamjenicima ministara Vlade Republike Hrvatske vezanih za planirane projekte Grada Slatine.

(www.slatina.hr)

no images were found

Skip to content