LAG-u Marinianis odobreno 79.000 kuna
15.01.2015.
Sanja Bošnjak održala predavanje na EFOS-u
16.01.2015.

Sastanak predstavnika VPŽ s duhanskim tvrtkama

U četvrtak, 15. siječnja, u županijskoj maloj vijećnici, održan je sastanak predstavnika Virovitičko-podravske županije na čelu s pročelnikom Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU, Tugomirom Majdakom, s predstavnicima tvrtki „Hrvatski duhani“ Virovitica“ i „Agroduhan“ Slatina, Udruge proizvođača duhana „Krupan list“, te predstavnicima duhanskih proizvođača s područja županije.

Teme sastanka bile su priprema projekata na natječaje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u dijelu korištenja solarne energije za sušenje duhana, te predstavljanje podmjere 4.1. – Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, Programa ruralnog razvoja 2014.-2020., kako bi proizvođači duhana s područja županije pripremili kvalitetne natječaje za navedenu podmjeru, a čije je otvaranje Ministarstvo poljoprivrede najavilo do kraja siječnja.

Potporu u pripremi projekata za Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj proizvođači duhana, ali i svi ostali proizvođači s područja županije, imat će u službama Virovitičko-podravske županije i Razvojnoj agenciji VIDRA. (vpz.hr)

no images were found

Skip to content