Razvojna agencija VIDRA održala predavanje o financijskom upravljanju na EU Projektima

Održana osnivačka skupština Udruge veterana vojne policije Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije
18.11.2015.
“Kapljica i kamen” u DV Zeko Slatina
18.11.2015.

Razvojna agencija VIDRA održala predavanje o financijskom upravljanju na EU Projektima

U srijedu, 18. studenog, u Hrvatskom domu u Slatini Razvojna agencija VIDRA održala je edukaciju „Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova(računovodstvo projekta, financijsko planiranje, praćenje i izvještavanje)“. Edukacija je održana u sklopu Programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU „Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj(Regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske Unije za 2015. godinu“

Edukaciju je vodila Natalija Jakšić, viša savjetnica za financije u Razvojnoj agenciji Virovitičko-podravske županije „VIDRA“, a edukacija je bila namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i područne samouprave te ravnateljima ili predstavnicima odgojno-obrazovnih institucija, turističkih zajednica, javnih ustanova, agencija, predstavnicima udruga i poduzetnicima, odnosno svima koji provode EU projekte.

Cilj edukacije bio je upoznavanje polaznika s razvojem sustava financijskog upravljanja i kontrole i aktivnostima koje je potrebno provesti kako bi se sustav dalje razvijao u cilju poboljšanja financijskog planiranja, upravljanja i odlučivanja.

no images were found

Skip to content