Radionica “U zdravom i čistom okolišu osjećam se zeleno”

Održana 33. godišnja skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog gorja
25.09.2015.
VIROVITIČKO-PODRAVSKA ŽUPANIJA NASTAVLJA S ULAGANJEM U ZELENU ENERGIJU
25.09.2015.

Radionica “U zdravom i čistom okolišu osjećam se zeleno”

U kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina, 25. rujna, održana je radionica na temu „U zdravom i čistom okolišu osjećam se zeleno“. Radi se o projektu Virovitičko-podravske županije koji se provodi sredstvima odobrenima iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a održana radionica je prva aktivnost na projektu koji će se održavati u prvom polugodištu školske 2015./2016. godine. Polaznike su pozdravili i sa nekoliko riječi obratili se  pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo “Sveti rok” Virovitičko-podravske županije i zamjenik gradonačelnika grada Slatine Miroslav Venus te ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Predavanja održana u sklopu radionice su: „Povezanost očuvanja okoliša i tjelesnog zdravlja“, „Povezanost tjelesnog i mentalnog zdravlja“, „Prikaz slikovnice kao pomoćnog nastavnog sredstva i njezina primjenjivost u nastavi“ i „Metodičke i didaktičke smjernice za kurikularno ostvarivanje teme- kako navedene sadržaje ostvariti kroz nastavni proces.

Radionica je bila namijenjena za učitelje prvih razreda osnovnih škola Virovitičko-podravske županije, a na kraju koje su učitelji dobiti certifikate.

no images were found

Skip to content