Pučko otvoreno učilište Slatina: Osposobljavanja odraslih osoba za poljoprivredna zanimanja

Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja VPŽ na temu aktualne problematike
22.01.2016.
Predavanjem u Donjim Meljanima započeo projekt “Niti zavičaja”
22.01.2016.

Pučko otvoreno učilište Slatina: Osposobljavanja odraslih osoba za poljoprivredna zanimanja

Virovitičko-podravska županija poziva zainteresirane poljoprivrednike da se uključe u Program osposobljavanja odraslih osoba za poljoprivredna zanimanja, koje će provoditi Pučko otvoreno učilište Slatina. Prvih 20 programa (koji su navedeni u prilogu) verificirani su od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i športa Republike Hrvatske, a polaznik po završetku stječe Uvjerenje o osposobljenosti. Kod prekvalifikacije polaznik stječe Svjedodžbu o završnome radu i zanimanje poljoprivredni gospodarstvenik.
Izobrazba za održivu uporabu pesticida verificirana je kod Ministarstva poljoprivrede. Izobrazba za gospodarenje otpadom verificirana je kod Ministarstva zaštite okoliša i prirode.Zainteresirani se mogu prijaviti u Pučkom otvorenom učilištu Slatina, Šetalište J. Burgera 1, u Slatini, osobno ili na telefon  551-371,  najkasnije do 12. veljače.
Ovisno o broju prijavljenih polaznika za pojedini program provodit će se i osposobljavanje, a svi prijavljeni bit će obaviješteni o mjestu i početku predavanja. (www.vpz.hr)

Osposobljavanje

Skip to content