Proglašeni najučenici VPŽ – to su Lucija Relić, Tanja Bušljeta i Luka Tripalo

Certifikatima u borbi za zdraviju hranu i manje sive ekonomije
28.06.2013.
Novi IPA IV natječaj: Jačanje socijalnog dijaloga
29.06.2013.
Certifikatima u borbi za zdraviju hranu i manje sive ekonomije
28.06.2013.
Novi IPA IV natječaj: Jačanje socijalnog dijaloga
29.06.2013.

Proglašeni najučenici VPŽ – to su Lucija Relić, Tanja Bušljeta i Luka Tripalo

Na već tradicionalnoj 20. manifestaciji “Zbogom školo do jeseni” koju organizira Virovitičko-podravska županija, proglašeni su i nagrađeni najučenici Virovitičko-podravske županije za školsku godinu 2012./2013.. Manifestacija je održana na igralištu TVIN-a u Virovitici, a otvorili su ju učenici glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice skladbom “Jedna mala nota” koja je osvojila dvije nagrade na Međunarodnom dječjem festivalu “Kukuriček”. Škola domaćin ovogodišnje manifestacije bila je Osnovna škola Josipa Kozarca iz Slatine, a nazočnima se tim povodom obratila i ravnateljica škole Ksenija Vujanović-Juras. Uz ravnateljicu nazočnima su se obratili pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić.

Uz brojne nastupe učenika osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije dodijeljene su nagrade najazaslužnijim i najboljim učenicima. Nakon uručenja nagrada uslijedilo je proglašenje najučenika svih osnovnih škola s područja Virovitičko-podravske županije za koju je izabrana Lucija Relić iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica. Najučenica srednjih škola trogodišnjeg programa je Tanja Bušljeta iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina, smjer kuhar, a za najučenika srednjih škola četverogodišnjeg programa proglašen je Luka Tripalo, učenik četvrtog razreda Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici.

Službeni dio manifestacije završen je himnom “Zbogom školo do jeseni” koju su zajedno izveli zbor OŠ Josipa Kozarca iz Slatine te ravnatelji osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije. U glazbenom dijelu nastupile su grupe “BIP” i “THE EGGS”, a zvijezda večeri bio je mladi hrvatski pjevač Ivan Zak čiji je nastup oduševio profesore, učenike i roditelje. (vpz.hr)

Skip to content