Proglašen Dan žalosti na području Grada Slatine

Dom zdravlja Slatina opremljen novim ultrazvukom pomoću kojeg su dostupne kvalitetnije pretrage odmah pri pregledu
10/05/2017
Slatinsko obrtništvo izgubilo dvojicu uglednih članova Nikicu Ivezića i Stjepana Tureka Slatinsko obrtništvo izgubilo dvojicu uglednih članova Nikicu Ivezića i Stjepana Tureka
12/05/2017

Proglašen Dan žalosti na području Grada Slatine

Zbog tragične pogibije  Stjepana, Marijane i Slavice Turek u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na bjelovarskoj obilaznici i u kojoj je život izgubilo ukupno pet osoba, a dvije su teško ozlijeđene, Gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš  proglasio je četvrtak 11. svibnja 2017. godine Danom žalosti na području Grada Slatine.

Dan žalosti označava se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te na zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost, na području Grada Slatine.

Na Dan žalosti ne mogu se održavati zabavne priredbe, a pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti, osobito na način da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju tog dana.

Posljednji ispraćaj će se održati u petak 12. svibnja 2017. godine u 15 sati na groblju u Slatini.

Odluka

Skip to content