Priprema projekta prerade biootpada na bioplinskim postrojenjima

Slatinsko kino osiguralo još veći komfor posjetiteljima sa nove 84 stolice na balkonu
02.09.2016.
U mađarskom Sigetu obilježena 450. godišnjica sigetske bitke
07.09.2016.

Priprema projekta prerade biootpada na bioplinskim postrojenjima

Dana 2. rujna 2016. godine, predstavnici Grada Slatine: zamjenik gradonačelnika Miroslav Venus, pročelnica UO za gospodarenje prostorom Vesna Klement i voditeljica komunalne djelatnosti  iz gradske tvrtke Slatina Kom d.o.o. Slatina Danijela Grgurić Kolarić,  posjetili su bioplinsko postrojenje u Gregurovcu i sudjelovali na sastanku za pripremu projekta prerade biorazgradivog otpada iz kućanstava na bioplinskim postrojenjima.

Organizator sastanka, Franjo Hoić, direktor bioplinskih postrojenja u Gregurovcu, Orehovcu i Slatini, okupio je predstavnike komunalnih poduzeća i gradskih uprava iz Križevaca, Velike Gorice i Slatine radi upoznavanja s planiranom izgradnjom pogona za preradu biootpada uz navedena tri bioplinska postrojenja te dogovora oko provedbe ovog inovacijsko-istraživačkog projekta s lokalnim  komunalnim tvrtkama te u suradnji sa znanstvenim i javnozdravstvenim sektorom.

Razmotrene su mogućnosti kandidature projekta za sufinanciranje iz državnih i EU sredstava  te slijedi utvrđivanje obuhvata projekta i svih sudionika u projektu.

no images were found

Skip to content