Predstavnici LAG-a Marinianis sudjeluju na trodnevnom stručnom seminaru u Orahovici

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat otvorio 21. međunarodni sajam gospodarstva, poduzetništva i obrta Viroexpo 2016
26.02.2016.
Viroexpo 2016: Održan sastanak delegacije Hmeljnicke oblasti iz Ukrajine i predstavnika Virovitičko-podravske županije
27.02.2016.

Predstavnici LAG-a Marinianis sudjeluju na trodnevnom stručnom seminaru u Orahovici

Predstavnici Lokalne akcijske grupe Marinianis Slatina sudjeluju na trodnevnom seminaru pod nazivom „Izrada i provedba Lokalne razvojne strategija LAG-ova 2014.-2020.“ koji se održava u Orahovici od petka 26. veljače do nedjelje 28. veljače. Seminar se održava u organizaciji Mreže za održivi razvoj Hrvatske, a svrha mu je edukacija članova Lokalnih akcijskih grupa te razmjena iskustava. Na seminaru će predavanja održati brojni stručni predavači među kojima i predstavnici Ministarstva poljoprivrede Ivan Cirpijan – voditelj Odjela za lokalne inicijative i razvoj ruralnih područja, Karmen Sinković – voditeljica službe za posebne oznake i promidžbu hrane i Edita Volar Pantić – načelnica sektora za označavanje i kvalitetu hrane.

U sklopu programa seminara svi sudionici su se okupili na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva, poduzetništva i obrta Viroexpo 2016., te su kao primjer dobre prakse posjetili tvrtku DAM d.o.o. Lozan koja je uspješno realizirala projekt kroz IPARD program. Početni dan seminara se nastavio u Orahovici gdje je sudionike pozdravio gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, a uvodno predavanje je održao predsjednik Mreže za održivi razvoj Hrvatske , Tugomir Majdak. Sudionici su nakon uvodnog predavanja posjetili i PP Orahovica.

no images were found

Skip to content