Predstavljena “Nebeska priča” u Zavičajnom muzeju u Slatini

Završili Dani otvorenih vrata u Centru za poduzetništvo grada Slatine
20.11.2015.
Nagrađeni učenici autori najboljih literarnih i likovnih radova u Zavičajnom muzeju Slatina
21.11.2015.

Predstavljena “Nebeska priča” u Zavičajnom muzeju u Slatini

U petak, 20. studenog, u Zavičajnom muzeju Slatina u organizaciji Društva „Naša djeca“ Slatina održana je promocija slikovnice „Nebeska priča“ autorice Melite Blazonija iz Bjelovara i ilustratorice Sunčice Lovrić iz Slatine.

„Nebeska priča“ je slikovnica o anđelima i njihovom cvijeću koje oni pokušavaju spasiti, a istu je mnogobrojnoj djeci približio, ovaj put u ulozi profesora, Denis Ostrošić. Nakon upoznavanja sa slikovnicom djeca i roditelji su imali priliku čuti ponešto i o autorici slikovnice i načinu na koji je ona nastala. Posebice je zanimljiv podatak da je ilustratorica, Sunčica Lovrić, učenica drugog razreda Srednje škole Marka Marulića  slikovnicu „prenijela na papir“ u roku od 2 mjeseca. U sklopu promocije “Nebeske priče” djeca su dobila na poklon „male anđele“, a slikovnicu zainteresirani mogu pročitati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina i za vrijeme dječjeg kutka „Veseli sat“.

Okupljene je također pozdravio i  prigodnim riječima obratio se pročelnik Ureda gradonačelnika grada Slatine, Radenko Pavić, te se i zahvalio svima zaslužnima za ostvarivanje “Nebeske priče”.

no images were found

Skip to content