Predsjednik „Lučonoše“ Ante Duvnjak posjetio Grad Slatinu

U tijeku zemljani radovi na izgradnji ceste za Golenić
27.09.2018.
GRAS misli i na obrtnike i učenike strukovnih usmjerenja
27.09.2018.

Predsjednik „Lučonoše“ Ante Duvnjak posjetio Grad Slatinu

Udruga hrvatskih branitelja Lučonoše Domovinskog rata iz Kaštela, osnovana 2009. godine s namjerom da se ne zaboravi Domovinski rat, branitelji i prvi hrvatski predsjednik, odnosno svi koji su dali svoj život za Hrvatsku izdala je glazbeni spot te dokumentarni film u kojemu su prikazana brojna mjesta u kojima su Lučonoše zapalile svijeće za poginule branitelje.

Tim povodom danas je Gradsku upravu Grada Slatine posjetio predsjednik Udruge Ante Duvnjak koji je tom prigodom uz dokumentarni film, gradonačelniku Slatine Denisu Ostrošiću, predsjedniku odbora za hrvatske branitelje Slatina Iliji Nikoliću i ravnatelju Gradskog društva Crvenog križa Slatina Vladimiru Jelenčiću, predstavio i himnu Lučonoše koju je napisao Ante Nadomir Tadić Šutra, a uglazbili Sinovi Hercegovine.
„Bilo je dosta poteškoća tijekom stvaranja cijele priče, pa čak i “savjeta” da se odustane od cijeloga projekta, no Lučonoše nisu odustali, a rezultat je prekrasan video koji smo snimili. Na ovakav način, prolazeći cijelu Hrvatsku od istoka do juga, kao i brojnim hodočašćima, primjerice u Rim, napravili smo više od 15.000 kilometara.“ – rekao je predsjednik Lučonoše Ante Duvnjak. (www.radioslatina.hr)

Tekst himne možete pročitati u našoj fotogaleriji.

Skip to content