Poziv za prijavu na Božićni sajam

Na putu za Vukovar biciklisti iz D. Sela posjetit će Slatinu
12.11.2014.
N. Katalinić i N. Jakšić održale predavanja u Slatini
13.11.2014.

Poziv za prijavu na Božićni sajam

Ovogodišnji slatinski Božićni sajam održat će se tijekom prosinca i to petkom, subotom i nedjeljom od 5.prosinca do 20.prosinca na dvije lokacije, odnosno u Parku 136.slatinske brigade (petkom prije podne, nedjeljom prije večernje mise), te subotom na prostoru Gradske tržnice, odnosno 22.,23. i 24. prosinca na navedenim lokacijama. Predviđeno trajanje sajma je od 9 do 13 sati, ali se to vrijeme može i prilagoditi izlagačima!

Turistička zajednica Grada Slatine poziva sve one koji misle da svojim proizvodima (medari, proizvođači autohtonih slatinskih proizvoda, kolača, nakita i božićnih ukrasa) mogu obogatiti Božićni sajam 2014., da se prijave u Turistički ured do ponedjeljka, 24. studenog. Na sajmu će sudjelovati i tri školske zadruge.

Organizator će osigurati prodajno mjesto, odnosno štand, ali samo za one koji se na vrijeme prijave. Svaki dan sajma predstavit će se prigodnim programom učenici i polaznici škola i vrtića sa područja Slatine, kao i zborovi, crkveni zborovi….

Ove godine na sajmu će se prodavati kuhano vino i čaj, ali u šalici na kojoj će biti otisnuto pet dječjih radova sa motivom Slatine. Šalice će osigurati TZ grada Slatine i samo u njima će se moći posluživati kuhano vino i čaj na sajmu. Pozivaju se slatinski ugostitelji, koji žele prodavati hranu i piće na Božićnom sajmu, da se također prijave u Turistički ured. (tzg slatina)

Skip to content